Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Pavel Veselý
Autoservis Pavel Veselý v Hodoníně zajišťuje kompletní opravy vozidel, od mechanických po autoelektroniku. Nabízíme výměnu brzd, motorů, spojek či servis klimatizace. Montujeme tažná zařízení, centrální zamykání, alarmy, autorádia i parkovací kamery. Opravujeme také alternátory, startéry či tachometry. Připravíme váš vůz na STK.
Pavel Veselý
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní do 3, 5 t: -mezinárodní (zahraniční) -vnitrostátní (tuzemská) -AVIA, IVECO, DAF*. Zemní práce - s kolovými bagry. Autoservis: -nákladní a osobní automobily.

Autoservis, autodílna. Opravy: -automobily.

Autoservis. -servis všech typů kol a pneumatik na osobní a dodávková vozidla -prodej autokosmetiky a půjčování přívěsných vozíků.

Autoservis: -opravy automobilů -Škoda servis.

Autoopravna. Autoservis. Oprava a údržba motorových vozidel.

Odtahová služba nonstop. Autobazar. Náhradní díly zahraničních značek. Náhradní díly všech značek. Opravy motorových vozidel všech značek. Příprava na STK*. Pomoc při poruše na místě. Odtah po celé Evropě. Prodej starších ojetých vozů značky Peugeot. Přeprava porouchaných a havarovaných vozů po celé Evropě.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - americké vozy (auta) - automobily Opel.

Oprava: - startéry - alternátory - autoelektro.

NISSAN: -regionální zastoupení pro západní Čechy -prodej a servis nových automobilů. Specializovaný servis BOSCH Diesel.

Kompletní nabídka náhradních dílů: -řemeny -rozvodové, klínové, drážkové -svíčky -zapalovací, žhavící -filtry -olejové, vzduchové, palivové, pylové -akumulátory -bílé, SILVER -rozdělovače+příslušenství -startéry-výměnný způsob+ND -řídící jednotky, lambda, čidla -nabíječky -výfuky BOSAL, ROSI -tlumiče pérování ...

Oprava, servis: - motorová vozidla - zemědělské stroje.

PRODEJ I NA LEASING: - osobní vozy PEUGEOT - leasing a pojištění na místě - uzavření leasingové smlouvy do 30 minut přímo na místě - přihlášení vozů na dopravní inspektorát - fleet prodej pro zákazníky s odběrem 3 a více vozidel SERVIS: - osobní vozy PEUGEOT - příprava vozů na STK - zprostředkování STK - měření emisí - geometrie na ...

Opravy: - osobní, dodávková vozidla. Karosářské, autoelektrikářské práce. Prodej: - pneumatiky.

Autolakýrnické práce.

Autoservis: -prodej vozidel ŠKODA -zastoupení firmy BOSCH.

Provádíme: - opravy vozidel - testy tlumičů a brzd - seřizování motorů. Nabízíme: - montáže alarmů - zabezpečení vozidel.