Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Pavel Veselý
Autoservis Pavel Veselý v Hodoníně zajišťuje kompletní opravy vozidel, od mechanických po autoelektroniku. Nabízíme výměnu brzd, motorů, spojek či servis klimatizace. Montujeme tažná zařízení, centrální zamykání, alarmy, autorádia i parkovací kamery. Opravujeme také alternátory, startéry či tachometry. Připravíme váš vůz na STK.
Pavel Veselý
Autoservis, autoopravna, servis, o prava: - kompletní oprava osobních vozidel.

Prodej, opravy a montáž: -všechny typy autoskel na všechny značky osobních i nákladních automobilů -střešní okna -tažná zařízení Opravy: -autosedačky a sedadla Čalounění interiérů vozů a renovací interiérů veteránů.

Autoservis, autoopravna, úprava, oprava, servis: - atypické a sportovní zahraniční automobily, vozy. Odtahová služba.

Autoopravna a opravna stavební mechanizace. Prodej: - nákladní auta TATRA, AVIA - stavební technika - technické plyny - mazací produkty - kanálové a rotační lasery - náhradní díly.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA -autodoplňky -autobaterie -autokosmetika -pneumatiky Služby: -opravy osobních automobilů -sběr pneumatik na protektorování -prodej protektorů na osobní, nákladí auta, na traktory -pneuservis -kódování skel -přípravy a zajišťování STK.

Autoservis, oprava : - osobní auta automobily všech značek - zajištění, oprava náhradních dílů - výměna olejů, dílů, diagnostika, pneuservis, klimatizace Zajištění, provedení : - emise, STK*. Půjčovna, pronájem : - střešní autoboxy, rakve - střešní nosiče, magnetické nosiče - sněhové řetězy - nosič na kola - adaptér na lyže.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -autokarosářské, autoklempířské práce: -rovnání karosérií na stolici -výměny čelních skel -nástřiky spodků dutin -konzervace podvozků -mechanické práce -příprava na STK*. Odtahová služba. Prodej: -náhradní díly, autodíly, autopříslušenství.

Opravy: -spalovací motory aut -sportovní úpravy motorů aut -příprava motorů pro hasičské soutěže -obráběcí stroje -dřevoobráběcí stroje.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní automobily, auta, vozidla. Auto moto servis.

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - mechanické práce - osobní a užitkové automobily, vozy.

Provádí: -autoelektrikářské práce -služba motoristům v nouzi NON-STOP. Montáž: -tempomaty -autoalarmy -autorádia -hands free.

Autokarosárna. Řemeslnické práce: - autokarosářské, autoklempířské.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily.

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - osobní automobily.

Prodej: - autodíly - autopříslušenství Služby: - pronájem automobilů, - údržba a oprava dvoustopých motorových vozidel,

Autoservis. Sotorníková Zita: - maloobchod, velkoobchod: - autodíly.

Oprava, servis a údržba motorových vozidel, provoz silniční nákladní dopravy.

Doprava: -mezinárodní kamionová -vnitrostátní kamionová. Oprava a servis motorových vozidel.

MONTÁŽ, SERVIS, OPRAVY: - alternativní pohony (propan-butan v automobilech) - přestavby LPG Čerpací stanice LPG: - plnicí stanice propan butanu do lahví pro občany i do vysokozdvižných vozíků - prodej technických plynů Dílna: - LIBEREC - Pavlovice Letná - plochodrážní stadion - značeno z dálnice - Po-Pá 7:00-15:30 - Tel: 485 123 ...

Oprava: -motorová vozidla -osobní automobily -motory -seřizování motorů. Příprava vozidel na STK*. Provedení STK*. Ošetření spodků a dutin u automobilů značky: -Škoda, Lada, Fiat, Audi, Renault, BMW*.

Oprava, servis: -motorová vozidla. Služby: -přestavba aut na plynový pohon.