Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Klempířství a oprava karoserií Zámečnictví, nástrojářství

LH&TK Auto-Mont s.r.o. provozuje autoservis a zaměřuje se na mechanické a karosářské práce.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Jiří Viktora provozuje autoservis, pneuservis, provádí opravy automobilů, motorek, karosérií, přípravu na STK a mnoho dalšího.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními ...

Kompletní servisní práce na osobní vozidla tuzemské a zahraniční výroby včetně dodávkových vozidel. Kompletní pneuservisní služby – montáž a demontáž pneumatik, vyvažování kol pečlivě připravíme a zajistíme provedení STK Vašeho vozidla. Výměna čelních skel, vyřízení pojistných událostí.

Autobazar. Prodej: - ojeté osobní a dodávkové automobily, vozidla, vozy. Autoservis. Opravy: - automobily, vozidla, vozy.

Martin Pospíchal se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Miloš Smetáček se zaměřuje na autoklempířské, karosářské či mechanické práce.

Provoz autoservisu a pneuservisu.

Autoservis, autoopravna, oprava, opravy, servis: -osobní automobily všech značek ŠKODA, VOLKSWAGEN, aj.. -dodávkové automobily (dodávky) -autoagregáty (agregáty) -autokarosářské práce -smluvní opravna České pojišťovny.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny.

Zdeněk Staníček se zaměřuje na servis traktorů, zemědělských a pracovních strojů.

Ochrana, zabezpečení aut, vozidel: -značení skel-systém ORCAR -mechanické zabezpečení -elektronická montáž-autoalarm. Montáž: -autodoplňky -autorádia.

Odtahová služba. Autoservis. Půjčovna přívěsů. Likvidace autovraků.

Opravy silničních vozidel Klempířství a oprava karoserií

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Hostinská činnost - Kuželna Dobroslavice

Milan Tvrdík provozuje autoservis a pneuservis, provádí opravy vozidel různých značek, přípravu na STK, diagnostiku a mnoho dalšího.

Oprava, servis, autoservis: -motorová vozidla -karoserie.

Pneuservis Líbeznice s.r.o. je spolehlivá a profesionální firma, která nabízí širokou škálu služeb pro Vaše auto. Ať už potřebujete kompletní přezutí a vyvážení vašich nových pneumatik, opravy pneumatik či jejich uskladnění Pneuservis Líbeznice s.r.o. je tu pro Vás. Dále našim zákazníkům nabízíme diagnostiku vozidel všech značek, opravy, ...

Petr Lorenc se zaměřuje na opravy silničních vozidel, výměnu olejů, filtrů, přípravku aut na STK a diagnostiku.

Tomáš Raur se zaměřuje na opravy osobních a užitkových vozidel, výměnu pneumatik, zemní práce a na autodopravu.

Autodílna. Odtahová služba. Opravy: - havarovaná vozidla - autodiagnostika - osobní a dodávková vozidla - servis klimatizací. - tažná zařízení

Rostislav Gebauer provozuje autoservis.