Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
HOKRmotors s.r.o. se zaměřuje na servis, opravy a kontroly automobilů různých značek, výměnu provozních kapalin, na diagnostiku a výměnu pneumatik.

Společnos Šerý AUTO se zaměřuje na opravu vozidel, výkup havarovaných vozidel, prodej náhradních dílů a prodej a půjčování automobilů.

Autocentrum. Autorizovaný prodej vozů ŠKODA a HYUNDAI. Odtahová služba NON-STOP: 604 607 603

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštěpný závod zahraniční právnické osoby, která se zaměřuje na diagnostiku a elektronické systémy nákladních vozidel a autobusů.

AUTOPRESTO.CZ s.r.o. se zaměřuje na karosářské, lakýrnické a servisní práce, dovoz a prodej automobilů, náhradních dílů a pneumatik a provádí odtah vozidel.

SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel, montáž tachografů, topení, prodává oleje a provozní kapaliny.

AutoServis Karlík s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel různých značek, dekarbonizaci motorů, chiptuning a čištění DPF filtrů.

ADOCAR s.r.o. se specializuje na opravy a servis osobních, dodávkových a nákladních vozidel, na poradenskou činnost a zajišťuje mezinárodní i vnitrostátní nákladní přepravu.

WORK IN EUROPE s.r.o. se zaměřuje na servis osobních, nákladních a popelářských vozů a na zajištění a provedení STK.

Autoservis OC MAX se zaměřuje na mechanické opravy užitkových vozidel, plnění, opravy a montáž klimatizací, diagnostiku vozidel a na zajištění STK.

Autosklo Maja se zaměřuje na prodej, montáž a výměnu autoskel, plnění, čištění a opravy klimatizací a výměnu pneumatik.

CARMEDIC s.r.o. se zaměřuje na opravy silničních vozidel, diagnostiku, servis klimatizací, klempířské a lakýrnické práce a na přípravu a zajištění STK.

Společnost CARFLOW s.r.o. je autoservis v Olomouci zaměřující se na všechny značky aut a dodávek. U vozidel provádí údržbu, opravy a prohlídky, vyměňuje oleje, kontroluje brzdy, prochází diagnostiku a pozornost věnuje i klimatizaci.

Autoservis Oščádal se postará o osobní a užitková vozidla, o jejich servis, opravy, výměnu olejů, skel, přípravu na STK, klimatizaci, montáž tažných zařízení a sezónní prohlídky vozidel všech druhů a značek.

AUTODOPRAVA NÁKLADNÍ, SPEDICE, LOGISTIKA: - přeprava nákladů do všech zemí EU i mimo ni - hlavní destinací firmy jsou SRN, Nizozemí, Belgie, Rakousko - letecká i námořní doprava kusového zboží nebo velkého kontejneru z celého světa (spedičně) - nadrozměrné náklady - dovoz zboží s označením ADR (nebezpečné) - skladování ve vlastní skladové ...

Firma JP SERVIS - Josef Polášek se sídlem v Kaňovicích v okrese Zlín se zabývá především opravou a servisem vstřikovacích čerpadel a silničních vozidel. Dále svým zákazníkům nabízíme k prodeji vstřikovací čerpadla pro nákladní automobily zn.LIAZ, TATRA, AVIA a také pro osobní automobily. Naše činnost: - oprava a servis vstřikovacích ...

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - automobily, vozy, vozidla značek Jaguar, Land Rover, Range Rover. Prodej: - nové, ojeté vozy, vozidla, automobily Jaguar, Land Rover, Range Rover - náhradní díly, autodíly k těmto vozidlům.

- opravy silničních vozidel - přípravné práce pro stavby - výkopy kanalizací a vodovodních přípojek na klíč

Tomáš Novák se zaměřuje na opravy a servis naftových i benzínových vozidel, provádí výměnu pneumatik, plnění a opravy klimatizací a čištění vozidel.

Hahn a syn s.r.o. provozuje autoservis, pneuservis a zaměřuje se také na stavební práce a prodej a pronájem stavebních strojů.

Autorizovaný prodejce vozidel ŠKODA. Prodej, nákup: -nové, ojeté vozy se zárukou -prodej za hotové, leasing -originální náhradní díly, příslušenství -pneu -pronájem - dlouhodobý a krátkodobý Služby: -mycí linka automatická, ruční mytí, venkovní včetně vysavače -pojištění vozidel -zaevidování vozidel -dovybavení vozů -kompletní ...

Autoservis, pneuservis. Nabídka pro firmy: - Pravidelná péče o vozový park - Výrazné množstevní slevy na materiál i práci - Pro stálé klienty první den zapůjčení náhradního auta zdarma - Certifikovaný autoservis i pro nová vozidla - kompletní pneuservis. - Lakování osobních i užitkových vozů a karosářské práce - Příprava vozu před ...

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - autopůjčovna - autobazar - prodej náhradních dílů

Společnost AUTO DOLI s.r.o. je specializovaný autoservis Mercedes - Benz.

Autocentrum. Autoservis. Oprava Odtahovka. Odtahové služby. Ruční mytí. Autobazar. Pneuservis.