Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Ondřej Venclík provozuje autoservis a autolakovnu, zaměřuje se na opravy a servis osobních a užitkových vozidel různých značek, na doplňování klimatizací, lakování vozidel a mnoho dalšího. Provozovnu najdete na adrese: Mitrovická 90/331, 724 00 Ostrava, Nová Bělá

AUTOPROMÁČKLINY.cz se zaměřují na opravu promáčklin a důlků metodou PDR (Paintless Dent Repair). Metoda PDR umožňuje opravu bez následného broušení, tmelení a lakování. Provozovna: I. P. Pavlova 740/126, 779 00 Olomouc - Nová Ulice

Autoservis Kröhn provádí opravy vozidel, výměnu pneumatik, olejů, diagnostiku vozidla, opravy převodovek, kontrolu brzdových destiček, seřízení kol a mnoho dalšího.

Auto Pneu Servis MK opravuje a servisuje osobní a užitková vozidla všech značek. Mezi činnosti společnosti patří oprava brzdových destiček, klimatizace, příprava na STK, diagnostika a mnoho dalšího.

Autoservis LM se stará o servis a údržbu osobních a užitkových vozidel všech značek. Činnost společnosti se zaměřuje na opravy vozidel, výměny olejů, diagnostiku, přípravu na STK, měření emisí a mnoho dalšího.

Autoservis Mihula, s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a lehkých nákladních vozidel. Mezi služby, které poskytuje se řadí preventivní prohlídky vozů, diagnostika, výměna olejů, pneuservis, kontrola a oprava brz a klimatizace.

Firma MY-AUTO se zaměřuje zejména na servis vozidel značek BMW, mezi činnosti společnosti se řadí i pneuservis a repas automatických převodovek, diferenciálů a rozvodovek.

Autodílna LPG Žešov se zaměřuje na přestavby motorových vozidel na pohonné hmoty LPG a CNG. Jako autodílna se ale dokáže postarat i o osobní a užitkové vozidla všech značek. Jedná se například o výměnu olejů, karosářské práce, přípravu na STK, opravy a diagnostiku.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS se stará o vozidla všech typů a značek. Široká škála služeb zahrnuje například opravy brzd, podvozků, výfuků, výměnu skel, přípravu na STK a výměnu pneu.

Auto Rosi se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel. Mezi činnosti společnosti se řadí autodiagnostika, pneuservis, servis brzdových a výfukových systémů, opravy podvozků, výměna olejů a filtrů, geometrie náprav a mnoho dalšího.

Auto-motoservis M&M se zaměřuje na osobní a užitková vozidla všech značek a také na motocykly. Služby, které společnost poskytuje, zahrnují servis, opravy, výměny olejů, brzdových destiček a mnoho dalšího.

Společnost TriTec good choice s.r.o se postará o vozidla všech značek se svou širokou škálou služeb, které zahrnují servis, výměnu pneu, péči o klimatizaci, přípravu na STK, geometrii náprav a světel. Společně s výše uvedenými službami je také možnost zakoupit si autodoplňky a nechat si je namontovat. Pokud už vozidlo dosloužilo, společnost ...

Společnost Matějka motors s.r.o. je autorizovaným servisem vozidel značek Jaguar a Land Rover. U těchto vozů je poskytován záruční i pozáruční servis. Společnost se také věnuje opravám vozidel klasických značek a prodejem nových vozidel.

Společnost TrebCars provádí kompletní servis vozidel všech značek a je schopna připravit vozidlo k STK. Mezi činnosti společnosti se také řadí výměna a montáž pneu, výměna autoskel, klempířské práce, diagnostika a plnění klimatizací.

Kamil Padalík se postará o údržbu a opravy Vašich vozidel, současně provádí mechanické práce jako je oprava motorů, převodovek a další s tím související činnosti. Společnost si poradí také s karosářskými pracemi a diagnostikou na vozidlech všech značek. Provozovna AUTO MOTO SERVIS se nachází v bývalém areálu JZD při ulici Lednická, 690 06 ...

KBK Company s.r.o. provozuje autoservis a zaměřuje se na mechanické a karosářské práce, přípravu vozů na STK a prodává náhradní díly.

Autoservis, pneuservis. Služby. - výměna oleje v automatické převodovce - kalibrace kamer, radarů, lidatů - pokročilá diagnostika - pneuservis - 3D Laserové vyvažování - TPMS - programování, Výměna senzorů v pneu - výměna autosklel - STK Prohlídky vozidel - sezónní i před nákupem vozu.

Firma Autospektrum - Kozák Jaroslav se zabývá prodejem náhradních dílů na veškerá vozidla tuzemských i zahraničních značek. Současně také nabízíme montáž tažných zařízení, výfuků, výměnu autoskel, olejů a filtrů a komplexní servis vozidel. Dále provádíme výměnu autoskel z povinného ručení a připojištění motorových vozidel. Naši provozovnu ...

Opravy osobních a užitkových vozidel.

Náš autoservis je tu pro Vás již od roku 1991. Hlavní činností je kompletní servis všech značek osobních a užitkových automobilů. Dále pak prodej náhradních dílů a pneumatik. Našim zákazníkům nabízíme rovněž služby pneuservisu a možnost uskladnění pneumatik. Máte motocykl? Potom se na nás můžete také obrátit. Opravujeme všechny typy ...

BENEFIT.tec s.r.o. se zaměřuje na hostinskou činnost a opravy silničních vozidel.

Zabýváme se komplexními opravami a servisem osobních i užitkových automobilů. Současně nabízíme také čištění interiérů a exteriérů vozidel. V rámci nabízených služeb zajišťujeme např. klempířské práce, lakování karoserií, servisní prohlídky a diagnostiku vozidel. Specializujeme se také na prodej náhradních dílů a nabízíme výměnu a vyvážení ...

Naše firma Autoservis Valšov sídlící v okolí Bruntálu poskytuje kompletní služby v oblasti oprav silničních a užitkových vozidel do 3, 5 tuny. Dále služby pneuservisu, plnění klimatizací a jejich servis, auto diagnostiku, přípravu vozu na STK a jeho provedení a spoustu dalších služeb.  Autoservis Valšov je plnohodnotný autoservis vybavený dvěma ...

Autoservis, autoopravna, pneuservis: -kompletní servis FORD, ŠKODA a jiné značky -karosářské práce, opravy laků -měření emisí diesel, test tlumičů, odtahová služba. -kompletní pneuservis Při výměně pneumatik Vám na požádání bezplatně provedeme: - test a kontrolu chladicí kapaliny - test a kontrolu brzdové kapaliny - test ...