Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma provádí servis elektronických a elektrických zařízení, elektroinstalace, elektronické zabezpečovací systémy autoservis v oblasti Velká Bíteš, Rosice, Vladislav, Vysočina, Třebíč. Elektroinstalační práce : Elektronické hladinové vypínače Dálkové ovladače domácí automatizace Teplouš EZS kamerové systémy Převíjení ...

Auto Viki a.s. je autorizovaným partnerem pro vozy Ford ve Zlíně. Jsme prodejci vozů Ford a poskytujeme veškerý servis automobilů značky Ford. Máme v nabídce osobní, užitkové vozy i skladové a ojeté vozy Ford včetně zajištění záručního i pozáručního servisu. V našem autosalonu Vám rádi také zapůjčíme náhradní vozidlo, a poskytneme ...

Autoservis specializující se na osobní a dodávková auta všech značek. Provádíme diagnostiku, celkový servis, opravy a přípravy na STK.

Opravy a renovace vozů Jaguar XK-120/140/150 & E-Type: - kompletní karosářské a klempířské práce včetně cínování - renovace podvozkové části vozidel - renovace interiéru - opravy motorů a převodovek - opravy a výroba stahovacích střech. Prodej: - náhradní díly pro vozy Jaguar XK-120/140/150 & E-Type.

Společnost DAF Trucks Praha, s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis nákladních vozů DAF. V naší nabídce máme jak nové nákladní vozy tak i použitá vozidla. Samozřejmostí jsou také servisní služby a prodej náhradních dílů. Poskytujeme i krátkodobý a dlouhodobý pronájem nákladních vozů. Prodej, oprava, servis, pronájem: - nákladní vozy, auta ...

Služby: -přestavba automobilů na LPG. Autoservis, oprava, servis: -osobní automobily. -autoklempířské práce. -výměna, oprava čelního skla. Prodej: -pneumatiky zn. GOODRIDE.

Služby: - zajistíme kompletní servis vašeho vozu od nákupu až po prodej, včetně zajištění veškerých servisních úkonů.

Firma se zabývá následujícími činnostmi: - silniční motorová doprava nákladní - provoz mechanizačních prostředků – vozidel - opravy motorových vozidel - půjčovna motorových vozidel - poradenská činnost na úseku technologie úpravy vody a čištění odpadních vod - koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej v režimu živnosti volné - účetní a ...

Autoservis, pneuservis, mechanické opravy, pneuservis, automobilová diagnostika, geometrie vozidel, opravy motorů a převodovek LKW.

Autoservis, autoopravna, pneuservis. Opravy, servis silniční vozidla, automobily, auto, vozy všechny značky. Servis a montáž klimatizací, zajištění STK a emise. Provádění drobné karosářské a lakýrnické práce. Prodej náhradní díly.

Autoservis, pneuservis, náhradní díly a odtah vozidel v Pardubickém kraji.

Služby: - autoservis - autoklempířské práce - lakýrnické práce

Služby: - autoservis - prodej automatických repasovaných převodovek - opravy automatických převodovek.

Služby: - pneuservis - opravy pneumatik - huštění pneumatik - autolakovna - autoklempírna - měření emisí a zajištění STK - řešení pojistných událostí.

Výroba: -kity nástaveb a vestaveb pro užitková vozidla -automobilové nástavby. Služby: -úprava nových nebo starších skříňových nástaveb dle přání zákazníka.

Prodej - pneumatiky Ošetření - lak automobilů Pneuservis Čištění - interiéry automobilů

Klempířství a oprava karoserií. Opravy karoserií bez poškození laku.

Autoservis: - oprava všech typů a značek motorových vozidel - elektrikářské i mechanické práce - pneuservis - 3D geometrie - autodiagnostika je prováděna zařízením BOSCH Mezi přední dodavatele náhradních autodílů patří společnosti APM Automotive a ELIT. Klientům pomáháme i s řešením škodných událostí, vyřídíme administrativu, nahlášení ...

Autoopravna, autoservis: -opravy - automobily osobní

Nákup a prodej osobních a užitkových vozidel, dovoz vozidel ze zahraničí. Financování vozidel, pojištění, komplexní servisní služby pro motorová vozidla.