Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Lakovna: - karosářské práce - osobní automobily - autolakýrnické práce - motorky, užitkové vozy, osobní

Maloobchod, servis: - vozy značky Renault - servis vozů.

Autoservis, autoopravna. Specialisté na vozy Mercedes Benz. Práce: - příprava vozidla a provedení měření emisí a STK - diagnostika vozidel všech značek. Prodej: - autodíly, náhradní díly na osobní a nákladní auta Mobilní servis na silnicích. Zajištění a likvidace dopravních nehod. Odborná montáž Ethanolu E85.

Autopůjčovna: - užitkové automobily značky FORD TRANSIT 330L. Autoservis: - veškeré mechanické a klempířské opravy - příprava na STK - provedení STK a emise - jednoduché lakýrnické práce - diagnostika auta - auto - elektrikářské práce - ekologická likvidace vozidel.

Autoservis: -opravy benzinových a naftových motorů -opravy brzd a podvozků -přípravu a zajištění STK či měření emisí.

Autoservis - opravy silničních vozidel - servisní prohlídky - diagnostika vozidel - geometrie podvozku.

- Opravy vstřikovačů - Opravy čerpadel - Opravy PD a PLD - Autoservis a Pneuservis - osobní i dodávkové vozy - Prodej pneumatik, disků a příslušenství

Autoservis: -výměna oleje -rozsáhlé servisní práce -příprava auta na kompletní technickou prohlídku -veškeré karosářské práce -elektroinstalace -montáž audiotechniky -při nákupu, prodeji nebo převodu vozu vám rádi zajistíme veškerou dokumentaci a administrativní záležitosti s tím spojené -odtahové služby.

Autoservis a pneuservis. Nabídka klimatizace, diagnostiky Bosch, výměny autoskel, geometrie 3D a montáže tažných zařízení.

Autoservis. Příprava a zajištění STK a měření emisí. Mechanické práce Karosářské práce Elektro práce Diagnostika motoru Zprostředkování STK+ ME Mokré čištění interiéru Renovace starých laků Autosklo servis.

Autosalón (autosalon) Renault. Prodej: - osobní vozy Reanault. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily všech značek - karosářské práce - autolakovna, autolakýrnické práce. Pneuservis.

Klempířství a oprava karoserií -Velkoobchod a maloobchod

Provádíme práce se strojem JCB 3CX a UNC 060: -technické rekultivace -výkopové práce -bourací a úklidové práce -vrtací práce -zemní práce a terénní úpravy -odvodňování staveniště -odvoz sutě - doprava -práce s paletizačními vidlemi. Opravy: -osobní automobily -zemědělská a stavební technika.

Služby: - autoservis - měření emisí osobních i nákladních vozidel - autoelektrikářské práce

Práce, služby, prodej: -opravna automobilů všech značek, osobní a dodávková -autoservis, pneuservis -geometrie -montáž tažných zařízení -diagnostika -náhradní díly -pneumatiky -servis klimatizací -montáž etanolových jednotek, přestavby -renovace a leštění světel Spacializace na Peugeot, Citroen

Služby: -autoopravna -pneuservis.

Autoservis: - servis a opravy automobilů - pneuservis - servis zemědělských strojů.

Servis, opravy: - osobní automobily - příprava na STK - měření emisí. Prodej: - automobilové náhradní díly. Diagnostika Bosh. Plnění klimatizace.

Autoservis, odtahová služba: - servis osobních vozidel (servis aut) - autodiagnostika - příprava na STK - zajištění STK - výměna provozních kapalin - odtah osobních vozidel (odtahovka) - odtah motocyklů - převoz na objednávku (převoz na objednání) - zapůjčení náhradního vozu.

Autosalon vozů ŠKODA: - prodej nových vozů - servis - zapůjčení vozů - prodej ojetých vozů - mycí linka - geometrie - plnění a servis klimatizace - servis ostatních značek.

Autoservis, autoopravna - opravy aut - pneuservis. Prodej, montáž - pneumatiky - náhradní díly.

Služby: -autoservis, osobní a dodávkové vozidla -pneuservis osobní a dodávková vozidla -odtahová služba NONSTOP -diagnostika -plnění, čištění a oprava klimatizace.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -automobily všech značek -karosářské práce (autokarosářské) -mechanické práce: -brzdy -převodovky -tlumiče -příprava na STK*. Pneuservis, oprava, výměna, prodej: -pneumatiky.