Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoservis, autoopravna: - osobní automobily - karosářské práce.

Pneuservis, autoservis: - brzdový systém - tlumiče - výfukový systém - klimatizace - čištění vozidel - výměna baterií.

Zabýváme se prodejem náhradních dílů na veškeré značky automobilů. Provádíme plnění autoklimatizací na počkání. Autobaterie rozvážíme po Praze 7-10 3x denně ZDARMA a ZDARMA je také instalujeme.

Služby: - autolakovna - karosárna - výměna autoskel - renovace světel

Autoopravna - servis osobních a nákladních vozidel - pneuservis - renovace veteránů - odtahová služba.

Zajišťujeme služby autoservisu v Praze s úsporou času pro zákazníka. Vůz odvezeme do jednoho z partnerských servisů, který provede potřebný zákrok. Do 24 hodin dopravíme vůz zpět k zákazníkovi.

Služby, práce: - autodoprava - odtahová služby - asistenční služby - diagnostika Bosch - autoklimatizace: - detekce úniku chladiva - čištění - proplachy systému.

Autoservis. Autoopravna. Osobní a dodávkové vozy

Provozujeme ruční mytí aut nanotechnologií. Samozřejmostí je pneuservis, rychloservis a autoservis na vašem vozidle. Prodej pneumatik od renomovaných výrobců.

Autoservis: - servis nákladních vozidel, osobních vozidel - příprava vozidel na STK - plnění klimatizace - prodej náhradních dílů.

Služby: - autodiagnostika - jarní prohlídka - autoklimatizace - autoservis - geometrie kol - výměna brzdových destiček - výměna brzdové kapaliny - prohlídky vozidel - pneuservis

Autoservis. Pneuservis. Půjčovna - střešní boxy. Test tlumičů a brzd. Geometrie.

Prodej: - pneumatiky - ocelové a ALU disky. Služby-kompeltní péče o automobil: - pneuservis pro osobní, nákladní a traktorové pneu - opravy průrazů - lepení duší - likvidace ojetých plášťů - geometrie 3D - uskladnění pneu - zdarma - seřizování světel - výměna náplně klimatizace a desinfekce ozónem - bezkontaktní a ruční myčka ...

Pneuservis: - opravy průpichů a průrazů pneu - výměny pneu - vyvážení kol - huštění pneu dusíkem - prořezávání nákladních pneu. Prodej: - pneu - pneuhotel, uskladnění pneu. Autoservis. Geometrie. Klimatizace.

Obchodní činnost-import, velkoobchod, prodej. Prodej zahraniční zemědělská technika, stroje. Traktor, traktory -CASE IH, STEYR, Landini, ZETOR. Kombajn, kombajny, mlátičky. Zemědělská technika PÖTTINGER. Velkoobjemové senážní vozy, nesené žací stroje, čelně nesené žací stroje, žací kombinace, polonesený pluh. Lisy a ovíječky, samosběrací ...

Maloobchod, velkoobchod, distribuce: -prodej náhradních dílů, náhradní díly, ND a příslušenství na vozidla, automobily, auta všech značek, značky, moto -zajištění náhradních dílů, autodíly na vozy ŠKODA a zahraniční vozidla, vozidlo, auto, vozy (všechny značky) -náhradní díly na nová i starší auta -mechanické a karosářské opravy, práce, ...

Diagnostinika, moderní technologie, chytré řešení. Nenecháme vás odjet s vadným vozidlem. Díky odbornému proškolení našich zaměstnanců nalezneme každou chybu, kterou následně opravíme. Autoservis Holešovice.

Služby - autoservis - pneuservis - autodiagnostika elektronických řídících jednotek - geometrie, měření a seřízení podvozku automobilů - montáž tažných zařízení.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -automobily, vozy -karoserie aut.

Autoservis: - opravy osobních automobilů, lehkých nákladních automobilů - opravy brzd - pneuservis. Měření emisí.

Autoservis - opravy vozidel - pneuservis - geometrie náprav - diagnostika elektroniky.

Služby: - autovrakoviště - prodej náhradní díly na vozy Škoda - autoservis - autopůjčovna