Klempířské práce na osobních vozidlech - nabízí výměnu originálních i neoriginálních dílů, rovnání karoserie na stolici a vyvařování. V autoklempířství opraví vaše bourané auto po nehodě, auto s poškozenou karosérií nebo postižené korozí.

Prodej a autorizovaný servis: - užitková vozidla a osobní vozy SUZUKI, FIAT, Citroën - motocykly KENTOYA - prodej ojetých vozů - půjčovna vozů Servis, oprava: - osobní vozy všech značek - karosářské a lakýrnické práce

Prodej nových automobilů značky TOYOTA. Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství. Servis vozů TOYOTA i ostatních značek. Karosářské práce. Prodej použitých vozů. Prodej nových automobilů na protiúčet. Výhradní dovozce nákladních terénních vozů značky SCAM (IT) pro Českou a Slovenskou republiku. Výhradní dovozce terénních vozů ...

Autoklempířství. Lakování automobilů. Opravy: - automobily.

Autocentrum: - opravy silničních vozidel - opravy karosérií.

Oprava vozidel: -autolakovna. Prodej: -autokosmetika, autolaky -potřeby pro lakýrníky -barvy metalíza, UNI, perleť, i barvy pro průmysl a dále lakýrnické materiály. Plnění barev do sprejů. Služby: -leštění karoserií -výměna autoskel -karosářské práce -lakování na zakázku -lakování nábytku.

Soukromý servis pro automobily (osobní, užitkové), který se zabývá opravami všech stupňů. Klempíř, mechanik, tronik. Zajištění lakování, odtahu, parkování, plnění klimatizací, geometrie a sbíhavosti náprav, STK a EM naftových i benzinových automobilů

Autoservis: -všechna osobní a dodávková auta -karosářské práce -opravy karosérií na rovnací stolici -mechanické opravy, seřizování zážehových i vznětových motorů -výměny olejů MOBIL REPSOL -pneuservis, montáž a vyvažování pneu -klimatizace -geometrie náprav -příprava vozu na STK. Mytí vozidel: -karoserie ručně, motor ...

Opravy, údržba: - automobily, vozidla, vozy. Práce: - autoklempířské, karosářské - autolakýrnické, autolakovna. Doprava, autodoprava: - nákladní přeprava do 2, 5 t.

Servis: - automobily - mechanické a karosářské práce - přípravy na STK.

Autorizovaný prodej vozů ŠKODA. Prodej, servis (záruční i pozáruční), leasing: -automobily ŠKODA -měření emisí -klempířské a lakýrnické práce -originální náhradní díly a příslušenství -odtahová služba -zapůjčení náhradního vozu -autobazar, prodej ojetých vozů -mycí linka -pneuservis.

Autobazar. Nákup, prodej: - ojeté automobily, vozidla, vozy. Autoservis: - opravy vozidel, automobilů, vozů. Práce: - autoklempířské, autokarosářské - duralové karoserie.

Autoservis, servis, oprava, autoopravna: - automobily, vozidla - rovnání plechů na rovnacím zařízení. Řemeslnické práce: - karosářské. - autoklempířské.

Autoservis, opravy: -silniční motorová vozidla -karoserie.

Služby: -opravy osobních a dodávkových vozidel -mechanické a karosářské práce včetně zajištění laku -seřizování geometrie kol -seřizování světlometů -generální opravy motorů, převodovek -prodej, výměna olejů a maziv MOGUL -příprava a zajištění STK -prodej originálních dílů ŠKODA -náhradní díly na japonské i evropské automobily.

Opravy všech druhů aut, včetně dodávkových. Práce mechanické: -výměna rozvodových řemenů -oprava brzd. Práce klempířské: -opravy karoserií. Pneuservis.

Služby: -autoklempířské -údržba, opravy dvoustopých motorových vozidel.

Práce, služby: -autoopravna -pneuservis -klempířství

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - osobní a dodávkové automobily - mechanické, autoelektrikářské, autokarosářské práce. Pneuservis, oprava, servis: - pneumatiky na osobní a dodávkové auta.

Práce: - karosářské - autolakýrnické.

Pneuservis, autoservis: -automechanické práce -autoklempířské práce -příprava a zajištění vozů na STK* -prodej a montáž střešních oken -přebrušování brzdových bubnů a kotoučů. Půjčovna automobilů.

Autoservis, autoopravna. Práce: - autoklempířské - karosářské - mechanické - měření emisí - montáž tažných zařízení a střešních oken.

Práce: - karosářské - autoklempířské.

Metoda PDR - oprava deformované karoserie (vytahování plechů za studena). Zaplatíte zlomek ceny v porovnání s klasickou karosářskou prací.