Autolakýrnictví poskytuje péči o lak vašeho vozu, včetně leštění laku auta, drobné opravy laku, celolaky, nástřiky dutin a spodků, lakování jednotlivých dílů a rozleštění starého laku. Opraví také defekty na laku po dopravní nehodě.

ADVANTAGE CARS s.r.o. - vozy na zakázku
Chystáte se ke koupi nového či ojetého vozu a hledáte spolehlivou firmu na kterou se můžete obrátit? Potom neváhejte využít služeb společnosti ADVANTAGE CARS s.r.o., která se specializuje na objednání a dodání vozů na zakázku. Koupě luxusního vozu s námi bude radostí. Dáváme vašim snům o skvělém autě konkrétní obrysy.
ADVANTAGE CARS s.r.o. - vozy na zakázku
Autolakovna: - lakování vozidel - lakování veteránů - lakování malých letadel - lakování částí strojů

Autolakovna - čištění a údržba vozidel - oživení a renovace autolaků - čištění interiérů.

Autoservis, pneuservis, karosárna, servis klimatizací, prodej ND, výměna autoskel, diagnostika, opravy elektroinstalací, startérů, alternátorů, montáž audiosoustav, autofolie, chiptuning. Čištění interiéru, mytí vozu. Opravy osobních a dodávkových motorových vozidel všech značek. Specializace: Renault, Peugeot, Citroen, VM, Škoda, Seat, Audi, ...

Služby: - autoservis - autolakýrnické práce - karosářské práce - svařování autoplastů - výměna, montáž autoskel

Autoservis, autoopravna - opravy silničních vozidel - autoelektrikářské práce - autolakýrnické práce. Pneuservis - montáž a opravy pneu.

Servis všech automobilů a motocyklů. Specializace na vozy koncernu VW, především Transporter, Caravelle, Multivan. Opravy motorů. Klempířské a lakýrnické práce. Kompletní renovace a přestavby. Poradenství a realizace sportovních úprav. Dovoz vozidel ze zahraničí. Realizace STK. Svařování plastů.

Koncesionář firmy PEUGEOT a TOYOTA. Autorizovaný prodej PEUGEOT a TOYOTA. Prodej: - osobní a užitkové vozy PEUGEOT (vč. leasingu) - tel: 488 577 411 - náhradní díly PEUGEOT, pneumatiky MICHELIN, KLEBER - tel: 488 577 444 - osobní a užitkové vozy TOYOTA (vč. leasingu) - tel.: 488 577 314 - náhradní díly TOYOTA, pneumatiky ...

Autoservis, autoopravna. Práce: -automechanické -autokarosářské -autolakýrnické -autoelektrikářské -STK + emise

Autolakýrnické a autoklempířské práce.

Práce: - autolakýrnické - autoklempířské, karosárna - autoservis - pneuservis - mytí vozidel

Autoservis, autoopravna, motoservis - autoklempířské práce - autolakýrnické práce - servis motocyklů a skútrů. Prodej skútrů a motocyklů.

Služby: - autoservis - pneuservis - autolakýrnické práce

Autoservis: - opravy a servis osobních a dodávkových i havarovaných - odtahová služba - klempířské a lakýrnické práce, čištění interiérů.

Autoservis. Pneuservis. Práce: -autoklempířské. -autolakýrnické.

Autobazar, prodej: - osobní automobily Dovoz: - osobní automobily ze zahraničí. Odtahová služba Nákladní doprava. Servis: - veškeré mechanické práce - klempířské práce - lakýrnické práce - autoelektrikářské práce včetně diagnostiky - přípravu a provedení technické kontroly.

Autoservis: -oprava automobilů -autolakýrnické práce -autoklempířské práce Autopůjčovna.

Autolakovna, autodílna, údržba vozového parku.

Autolakovna. Lakování: -všechna osobní a užitková vozidla.

Autolakovna, autoservis, autoopravna: -lakování všech druhů vozidel (lakýrník, lakýrnické práce) -klempířské práce -mechanické práce -geometrie -prodej náhradní díly (nové i použité) -nákup a prodej vozidel, automobilů -příprava na STK + EMISE -tunning -nástřik dutiny a podvozky (podvozků) -odtah vozidel v zemích EU (odtahová služba).

Autoservis, autoopravna. Opravy: - osobní a nákladní auta - karosárna - lakování vozidel.