Autolakýrnictví poskytuje péči o lak vašeho vozu, včetně leštění laku auta, drobné opravy laku, celolaky, nástřiky dutin a spodků, lakování jednotlivých dílů a rozleštění starého laku. Opraví také defekty na laku po dopravní nehodě.

ADVANTAGE CARS s.r.o. - vozy na zakázku
Chystáte se ke koupi nového či ojetého vozu a hledáte spolehlivou firmu na kterou se můžete obrátit? Potom neváhejte využít služeb společnosti ADVANTAGE CARS s.r.o., která se specializuje na objednání a dodání vozů na zakázku. Koupě luxusního vozu s námi bude radostí. Dáváme vašim snům o skvělém autě konkrétní obrysy.
ADVANTAGE CARS s.r.o. - vozy na zakázku
Služby: -autoservis -autolakovna -odtah

Práce: -autoservis -pneuservis -autolakovna -odtahová služba

Autoservis-Mercedes Benz: -oprava vozů Mercedes Benz -prodej a výkup nových, použitých dílů -střední a generální oprava motorů a podvozků -odstranění mechanických závad práce: -autoklempířské -autolakýrnické -autočalounické -příprava na STK -seřizování dieselových motorů -přesklívání -odstraňování mechanických závad

Služby, řemesla: - autoservis - autolakovna, autolakýrník - pneuservis

Nabízíme automobily značky KIA, prodej, leasing, modely vozů s klimatizací: -Rio sedan, Rio combi -Shuma -Magentis -Sorento OFF Road -Carnival MPV -Carens MPV -užitkové, dodávkové vozy KIA: -Pregio -K2500. -podle přání nabízeme modely KIA také s vybavením airbagy, elektronickým zamykáním, alarmy, elektonickým ovládáním ...

Jsme autorizovaný partner ŠKODA. Zaměřujeme se na prodej nových vozů ŠKODA a ojetých vozů v rámci programu ŠKODA Plus. Nabízíme záruční a pozáruční servis, pneuservis, emise, servis a diagnostiku vozů všech značek, odtahovou službu, lakovnu, karosárnu, mytí vozidel, autopůjčovnu, servis klimatizace.

Provádění klempířských oprav, oprav motorových vozidel a autoplastů. Provoz pneuservisu, odtahové služby a lakovny. Měření geometrie sbíhavosti.

Autoservis. Autolakovna. Autoklempířské práce. Pneuservis.

Autoservis. Autolakýrnické práce. Mytí aut.

Autoklempířské práce Autolakýrnické práce Autoservis, autoopravna - mechanické opravy, výměny, oleje, maziva, výfuky.

Prodej - náhradní díly Lakýrnické práce Výměna - autoskla Plnění - klimatizace Autoservis - výměny olejů - opravy brzd - veškeré mechanické práce - garanční prohlídky - přípravy na STK - autodiagnostika - geometrie náprav Pneuservis Montáž - zabezpečovací a monitorovací zařízení

Autorizovaný prodejce vozů OPEL a Ford Finanční služby: - leasing - úvěr. Prodej: - nové i ojeté automobily OPEL. Servis: - kompletní záruční i pozáruční - práce karosářské, lakýrnické - diagnostika, příprava na STK, měření emisí včetně provedení - pneuservis - ekologická likvidace pneumatik - ruční mytí vozů a interiérů - ...

Autosalon, autoservis: -prodej, servis, leasing osobních a užitkových automobilů -střední a generální opravy, opravy po havárii -karosářské a lakýrnické práce -pneuservis -možnost zapůjčení náhradního vozidla -stanice technické kontroly -měření emisí.

Služby: -autoservis -autolakýrnické práce -autokarosářské práce -pneuservis

Klempířské a lakýrnické práce Autorizovaný servis - osobní automobily ŠKODA

Služby: - autoservis - práce autolakýrnické, autoklempířské

Autorizovaný dealer ŠKODA. Prodej a leasing: -nové vozy ŠKODA -autodoplňky -náhradní díly. Autobazar. Speciální úpravy. Servis vozů ŠKODA. Sportovní úpravy vozů ŠKODA. Lakování vozů barvami STANDOX. Oficiální prodejce olejů MOGUL i pro velkoodběratele.

Autoservis, autoopravna: -opravy po velkých haváriích -drobné opravy a úpravy -klempířské práce -vyvařování -lakování -GO motorů -přetěsňování motorů -podvozkové partie, tlumiče -brzdové soustavy -výfukové systémy -elektroinstalace -alternátory, startéry -výměna čelního skla.

Autorizovaný prodejce a servis vozů Hyundai. -záruční i pozáruční servis vozů -měření STK a emisí. Autolakýrnické, autoklempířské práce.

Prodej: - osobní vozy Ford - užitkové vozy Ford. - náhradní díly. Nabízíme: - leasing a pojištění vozidel - komletní servis - příprava na emise a STK - karosářské a lakýrnické práce.

Prodej: - autokosmetika Einszett. Renovace - laky Ruční mytí vozidel - čištění interiérů a exteriérů vozů. Montáž - autosklo fólie - ochranné fólie laků - termo fólie Příprava, mytí vozidel na svatby.

Autoservis, autoopravna - kompletní opravy vozidel - autolakýrnické práce - autoklempířské práce.

Autoservis, autoopravna: -autolakovna -autokarosárna -opravy a výměny čelních skel -autopůjčovna

Lakování automobilů, motocyklů, dodávkových vozů, alu kol - stříkání jednotlivých dílů automobilů a motocyklů. Autoklempířské práce, opravy.

Klempířství a oprava karoserií -autolakovna