Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Maloobchod, prodej: -autodíly, náhradní díly na automobily -pneumatiky. Příprava a provedení STK. Autoservis, autoopravna, opravy, oprava: -osobních automobilů všech značek, vozidel.

Provádíme opravy osobních automobilů, karoserie, bouračky, mechanické práce, příprava a zajištění STK. Odvoz nepojízného vozidla a odvoz zákazníka.

Maloobchod, prodej: Prodej náhradních dílů na nákladní i osobní automobily. Kompletní servis, výroba vzduchových a hydraulických hadic a trubek. Opravy převodovek. Stáčení brzdových bubnů. Nýtování brzdového obložení na počkání. Výroba klíčů FAB, MUL-T-LOCK, EVVA, TOKOZ. AUTOKLÍČE s čipem i bez. Dálkové ovladače.

Autoservis všech značek. Pneuservis. Autodiagnostika.

Autorizovaný prodejce, autosalon Škoda Prodej: -nové vozy, automobily Škoda, všechny typy -možnost protiúčtu. Zajístíme: leasing, pojištění. Předváděcí vozy. Autoservis, autoopravna Škoda: -opravy, servis -záruční a pozáruční -mechanické -klempířské a lakýrnické -elektrikářské -kontrola brzdy na válcové zkušebně BOSCH -kontrola a ...

Výroba: - kryty větráků elektromotorů - třmeny pro přichycení vodičů - spojnice do svorkovnic - výstřihy z odporového plechu. Opravy: - osobní a dodávkové automobily.

AUTOSERVIS, opravy karoserií. auto-moto lakovna, svařování plastu, autosklo servis, prodej autolakýrnických potřeb, barev a laků, výkup havarovaných vozidel.

Autoservis, autoopravna - kompletní opravy vozidel. Pneuservis - přezutí a vyvažování kol. Odtahová služba.

Provozování autoškoly -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování technických služeb -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Opravy - motorová vozidla Topenářské práce Vodoinstalační práce

Prodej - nové i použité náhradní autodíly na BMW - tuning. Autodílna - opravy automatických převodovek - renovace BMW veteránů.

Karosářské práce Mechanické práce - opravy - výfuky

Dodávka - pneumatiky Servis - osobní vozy všech značek - měření geometrie osobních aut Pneuservis - osobní vozy Měření emisí

Soudní znalec v oboru auto. Autoservis Osobní a dodávková vozidla.

Autorizovaný prodejce vozů Peugeot a KIA. Prodej nových, předváděcích a ojetých vozů. Záruční a pozáruční servis, klempířské a lakýrnické práce, prodej ND a příslušenství, pneuservis. Leasing. Auto - moto muzeum v objektu. Prodej, servis, opravy: -PEUGEOT. Servis, opravy: -běžná vozidla -autoelektro. Prodej: -náhradní díly ...

Autoservis, pneuservis, karosárna. Opravujeme pneumatiky metodou za studena i za tepla.

Činnost: - opravy hlav válců spalovacích motorů

Služby: - autoservis - prodej náhradní díly, autodíly

Prodej: - produkty na prevenci proti korozi kovů pro automobily a další techniku - laky, spreje Služby: - autorizované centrum na ošetření aut proti korozi

Autorizovaný prodej a servis vozů CHEVROLET a ISUZU. Autorizovaný servis vozů Opel, Hummer a Cadillac. Zakázkový prodej a servis vozidel z USA a EU, mezinárodní nákladní přeprava vozidel v rámci USA a EU.

Služby: - autoservis - pneuservis - mechanické a klempířské práce - autoelektrikářské práce

Oprava, servis: -motorová vozidla-automobily Prodej: -motodíly JAWA -náhradní díly na osobní vozy -oleje-kompletní sortiment VALVOLINE, MOGUL, CASTROL -pneumatiky na osobní i nákladní automobily -tažná zařízení -barvy syntetické, vodou ředitelné, interiérové.