Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Komplexní služby motoristům Servis - dodávkové automobily Servis - osobní automobily opravy a renovace - veterány opravy a renovace Ekologická likvidace - vozidel, vystavení protokolu na počkání Odtahová služba asistenční služby - vyprošťování, odtahy vozidel v rámci Evropy.

Autorizovaný servis a opravy vozů Chevrolet - odtahová služba tel. 775939636.

Služby, řemesla: - autoservis - autolakovna, autolakýrník - pneuservis

Stanice technické kontroly STK, měření emisí. Čerpací stanice. Ruční mytí vozidel. Autorizovaný prodej, servis a opravy vozů Honda. Pneuservis. Prodej a servis zahradní a komunální techniky.

Individuální úprava aut pro invalidy, přestavba vozů na ruční ovládání plynu, brzdy i spojky. Nájezdové rampy a plošiny, systémy pro přepravu osob na vozíku, jeřábky pro nakládání invalidního vozíku, přesedací sedátka, otočná sedadla apod.

Klempířství a oprava karoserií - opravy a servis osobních automobilů - příprava a zajištění vozidla na STK - oprava elektroinstalace

Opravy silničních vozidel, laserové měření motocyklových rámů.

Společnost KAPS AUTOMATIC, s.r.o. zajistí vše pro automatické převodovky. Dbáme především na kvalitu práce, rychlost a spokojenost zákazníka. Specializujeme se na opravy automatických, mechanických a variátorových převodovek a to vše včetně výměny olejových náplní v automatických převodovkách. Provádíme také repase hydrodynamických a ...

Autorizováný prodej vozů Mazda, Fiat. Autoservis, autoopravna - autorizovaný servis vozu Mazda a Fiat. Autopůjčovna. Mycí linka. Prodej náhradních autodílů.

Autoservis a pneuservis. Provádíme: - mechanické a klempířské práce - odtah, STK - opravy motorů - vyřízení pojistných událostí - výměnu autoskel.

Provádíme údržbu a servis automobilů všech značek. Nabízíme mechanické a klempířské práce, služby pneuservisu, čištění interiérů a ruční mytí vozidel.

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej náhradní díly, autodíly

Prodej, servis osobních automobilů ŠKODA-nové i ojeté. Náhradní díly. Měření emisí, STK. Odtahová služba.

Autoservis, autoopravna - opravy vozidel všech značek - autoklempířské práce - výměna autoskel - opravy klimatizací. Pneuservis - geometrie náprav.

Autorizovaný prodej a servis vozů Mitsubishi - odtah nepojízdných vozidel - autoservis

Nabízíme automobily značky KIA, prodej, leasing, modely vozů s klimatizací: -Rio sedan, Rio combi -Shuma -Magentis -Sorento OFF Road -Carnival MPV -Carens MPV -užitkové, dodávkové vozy KIA: -Pregio -K2500. -podle přání nabízeme modely KIA také s vybavením airbagy, elektronickým zamykáním, alarmy, elektonickým ovládáním ...

Autoservis, autoopravna - rychloservis - expresní výměna autoskel - čištění klimatizací. Pneuservis.