Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Služby: - autoservis - pneuservis Restaurace Nautilus: tel.: 412 539 303, 777 246 481

Služby: - autoservis - pneuservis - přestavby na LPG a E85

Autoservis: - opravy všech vozidel - opravy elektro - opravy a prodej dílů alternátorů a starterů - diagnostika vozidel.

Opravy nákladních vozidel všech značek. Opravy návěsů a přívěsů. Výměny olejů a filtrů. Opravy a pravidelný servis pro autobusy. Opravy osobních a užitkových automobilů. Klimatizace osobních a nákladních vozidel. Geometrie osobních a nákladních vozidel. Příprava vozidel pro STK - včetně jeho zajištění.

Provádění klempířských oprav, oprav motorových vozidel a autoplastů. Provoz pneuservisu, odtahové služby a lakovny. Měření geometrie sbíhavosti.

Provádíme: - tuningové úpravy, - rekonstrukce veteránů, - úpravy motorů, podvozků, brzd. systémů.

Autoservis. Náš servis Vám může nabídnout: - test vstřikovačů a čerpadel Common Rail (opravy a seřízení), - čištění ultrazvukem, - opravy a seřízení mechanický čerpadel a vstřikovačů.

Autoservis. Autolakovna. Autoklempířské práce. Pneuservis.

Autoservis: - karosářské práce, geometrii, - diagnostiku, chip tuning, montáž LPG. Provozujeme čerpací stanici LPG Pneuservis.

Autoservis, autoopravna - veškeré opravy osobních vozidel - automobilová diagnostika - autoelektrikářské práce - montáž tažných zařízení. Pneuservis - montáž a opravy pneu. Prodej, montáž - tuning.

Autoservis: -opravy nákladních a osobních automobilů Maloobchod, prodej: -náhradní díly

Autoservis. Autolakýrnické práce. Mytí aut.

Prodej, údržba a opravy motorových vozidel.

Autokarosárna, autoopravna, autoservis: Opravy veškerých plastových dílů svařováním: -motocyklové kapotáže -plastové nárazníky -masky -veškeré plastové interiérové díly. Služby: -leštění karosérií vozidel -veškeré karosářské práce -svařování, výměna výfuků, stříkání dutin -renovace světlometů -mechanické opravy -STK příprava ...

Autoklempířské práce Autolakýrnické práce Autoservis, autoopravna - mechanické opravy, výměny, oleje, maziva, výfuky.

Opravy automobilů. Příprava na STK. Prodej náhradních dílů. Výměna čelních skel. Odtah vozidel.

Prodej a servis vozů MERCEDES - BENZ. Autorizovaný prodejce ojetých osobních vozů Mercedes-Benz pod značkou CarStore Autorizovaný prodejce ojetých užitkových vozů Mercedes - Benz pod značkou VanStore. Prodej a servis užitkových a lehkých nákladních vozů Mitsubishi Canter. Autorizovaný prodejce vozů MERCEDES-BENZ a MITSUBISHI FUSO. Prodej: ...

Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba Prodej náhradní díly.

Autopůjčovna -osobní vozidla Autosklo: - oprava a výměna - vyřízení pojistných událostí. Pneuservis: - výměna a prodej pneumatik. Rychloservis -výměna olejů, opravy brzd, spojek, atd. Autoservis-diagnostika, opravy po nehodě -vyřízení poj. událostí Autodoprava do 3, 5t Obchodní činnost.

Autoservis. Maloobchod, prodej: -autodíly Odtahová služba.

Prodej - osobní automobily dovoz automobilu z Německa na zakázku. Autoservis - příprava na STK a emise - opravy automobilu - autoskla - plnění autoklimatizace. - montaž tažných zařízení. Pneuservis. Odtahová služba.