Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoservis vozů všech značek, pneuservis.

Prodej, servis: -osobní a užitková vozidla MERCEDES BENZ, OPEL, FUSO.

Silniční motorová nákladní autodoprava: -vnitrostátní, tuzemská -mezinárodní, zahraniční -kamionová, TIR do 24 tun. Osobní doprava: -vnitrostátní -minibus SORB - 27 osob. Přeprava, likvidace: -nebezpečný odpad, nebezpečného odpadu. Vývoz, čištění: -septyky, septyků -jímka, jímky, jímek. -fekálie, fekálií. Opravy, servis ...

Autoopravna: -příprava, předvedení STK, emise -GO motorů a mechanické práce -karosářské práce -lakýrnické práce -pneuservis -nástřik spodků a dutin -autoelektrikářské práce -stáčení kotoučů bubnů.

Stavba a příprava závodních vozidel Stavba a revize motorů - dodávky speciální náhradní díly - speciální autodíly

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: - všechny typy osobních a dodávkových automobilů, osobní automobily - mechanické, karosářské práce. Prodej, autobazar: - osobní ojeté automobily.

Autoservis, pneuservis: -osobní, nákladní, dodávkové vozy. Prodej: -náhradní díl, autodíly pro osobní i nákladní automobily.

Autoservis, autoopravna. Oprava motorových vozidel, servis klimatizací, pneuservis, měření emisí benzín a diesel. Pobočka Lužice, Velkomoravská 4

Obchodně dopravní a zprostředkovatelská společnost. Autoopravna + Autodoprava: -oprava osobních a užitkových vozidel -generální opravy motorů a převodovek -výměna olejů -prodej použitých náhradních dílů Škoda, Lada -zajištění emisí + STK -drobné karosářské práce -doprava zboží 500-1200 kg. Zdarma prohlídky vozidel před STK.

Opravy silničních vozidel -Velkoobchod a maloobchod

Provádíme: - pravy automobilů.

Autoklempířské práce Autolakýrnické práce Motoservis Autoservis Pneuservis Odtahová služba

Výhradní dovoz, zastoupení YED Racing pro ČR. Provoz pneuservisu a autoservisu. Velkoobchod, maloobchod: -sportovní výfuky, koncovky, výfuky, filtry, volatny a redukce Výroba živicové samolepky. Vše pro tuning auta.

Montáže, revize a servis plynových zařízení motorových vozidel.

Oprava, servis: - osobní automobily - přestavby vozidel - náhradní díly. Zámečnictví, nástrojářství.

Prodej, servis, leasing osobních a užitkových vozů Peugeot.

Výměna - autoskla Autoservis Pneuservis STK - emise

Autodílna. Karosářské práce: - opravy karoserií na rovnací stolici - zajištění náhradních dílů - opravy menších poškození bez výměny dílů. Lakýrnické práce: - zajištění náhradních dílů a jejich olakování - olakování jednotlivých částí vozů. Mechanické opravy: - opravy a výměna částí i celých výfuků - zprostředkování ...

Autoelektrikářské práce Autolakýrnické práce Autodiagnostika - mechanické práce Montáž - autoalarmy

Autoservis: -opravy osobních vozidel. Autoopravna: -příprava a provedení STK -výměna olejů -oprava elektroinstalace, startérů -pneuservis.