Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoservis - autobusy Klempířské práce Lakýrnické práce Autoservis - nákladní a dodávkové automobily - přívěsy - návěsy Autoservis - osobní automobily Certifikované likvidace autovraků s vystavením protokolů Autoservis - traktory

Homologační a klimatické zkoušky vozidel - speciální zkoušky vozidel Homologační a klimatické zkoušky vozidel - speciální zkoušky vozidel

Provozování autoservisu a pneuservisu. Prodej nových i ojetých pneumatik. Nabídka mechanických prací, rychloservisu a zajištění odtahové služby.

Prodej - náhradní díly Servis - dodávkové vozy Servis - osobní vozy Pneuservis

Autoservis. Opravy vozidel všech značek. Prodej náhradních dílů na automobily.

Autoservis: -kompletní servis nákladních vozidel -lakování -generální opravy -prodej repasovaných vozidel -provádění ekologické likvidace vozidel.

Služby: -stavební projekce -inženýrské práce. Autoservis: -automobilová diagnostika všech elektronicky řízených systémů -lepení a opravy čelních skel -montáž mechanického zabezpečení -měření emisí.

Prodej, servis, leasing. -automobily IVECO -kontakt: 602355349, 602185906. Služby: -doprava -vnitrostátní -zahraniční -autobusová -generální opravy autobusů, nákladních automobilů -opravy pneumatik. Divize nákl.autodopravy, smluvní doprava, MHD, doprava po Evropě i mimo ni, cestovní kancelář.

Prodej, maloobchod: -náhradních dílů na evropská a japonská osobní vozidla. -prodej pneumatik -servis vozidel

Náhradní díly. Autoservis, autoopravna: -výměna brzdových destiček -výměna výfuků -výměna oleje a filtru -výměna tlumičů pérování -rychlosevis.

Autoservis, servis, autoopravna, oprava: -osobní vozy, automobily, auta. Prodej: -autokosmetika -náhradní díly (ND) na osobní automobily ŠKODA, TATRA. Služby: -odtahová služba -měření emisí -příprava, zajištění STK -autotest HEKA (brzdy, sbíhavost, tlumiče). Prodej: -záblesková zařízení-majáky (s dvojitým elektronickým zábleskem a ...

Autoopravna. Práce: -opravy osobních vozidel -příprava a zajištění STK -autoklempířské -ošetření dutin, podvozků a karoserií -opravy motorů a podvozků.

Úpravy a opravy automobilů pro tělesně postižené. Autoškola pro tělesně postižené.

Autoopravna. Opravy vozidel všech značek. Seřízení motorů, měření emisí, geometrie. Příprava na STK. Prodej náhradních dílů na automobily.

Generální a běžné opravy, oprava záruční a pozáruční, opravna, autoservis: -nákladní automobily TATRA -nástaveb na podvozcích TATRA.

Práce: -opravy silničních vozidel -klempířství a oprava karoserií.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: - osobní a nákladní automobily. Pneuservis. Montáž - zabezpečovací zařízení.

Servis - klimatizace Autoservispřípravy na STK - kamerové geometrie Pneuservis Měření - emise

Autoservis: -opravy automobilů.

Autokarosářské práce. Autoservis: - opravy převodovek, motorů - diagnostika podvozku - příprava na STK. Odtahová služba.

Servis, opravy: - automobily. Autolakovna, autokarosárna.

Autoopravna: Služby: -chiptuning motorů -digitální tachometry-nastavení počtu kilometrů -airbagy-reaktivace -autorádia-odkódování -diagnostika vozidel.