Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoservis: - pneuservis - laserová geometrie - turbodmychadla - chiptuning - opravy autoskel.

Autoservis, autoopravna: -karosářské práce -opravy karoserií -montáž tažných zařízení -montáž zámků řazení -výměny a prodej autoskel -montáž, prodej akumulátorů VARTA -prodej autodílů a olejů.

Autoopravna, servis: -automobily. Práce: -mechanické -klempířské -příprava, vyřízení STK. Autobazar.

Provádí: - opravy elektroinstalace - drobné karosářské práce - drobné lakýrnické práce - drobné, běžné a generální opravy užitkových vozidel a agregátů - příprava a zajištění stanice technické kontroly - ochrana spodků a dutin vozů - sbíhavost přední a zadní nápravy - zdarma montáž výfuků a váměna olejů - montáž ...

Auto, auta - HONDA, NISSAN: - autorizovaný prodejce - náhradní díly - auto doplňky, autodoplňky - servis, oprava.

Autoservis. Opravy osobních automobilů.

Autokarosárna, oprava, servis: -karoserie. Práce: -karosářské.

koncesionář PEUGEOT a prodejce AKUMOTO Autorizovaný prodej: - nových osobních a užitkových vozidel značky Peugeot - ojetých vozidel - skútrů Peugeot - elektrických skútrů AKUMOTO Autorizovaný servis: - Záruční, pozáruční servis. - Prodej náhradních dílů a autopříslušenství - Vlastní karosárna, lakovna. Služby: - uzavírání ...

Autoservis. Opravy automobilů. Karosářské práce.

Prodej, e-shop: - náhradní díly na automobily - autodíly Autorizovaný servis OPEL Jindrova 1389/58 tel.: 251 610 817

Autoservis, servis, autoopravna, oprava: -automobily, vozy, vozidla. Soudní znalec: -odhady automobilů, motorových vozidel.

Autoservis, autoopravna, oprava: -karosářské práce všeho druhu -lakování -výfuky značky BOSAL -stříkání dutin vozů -přípravy a provedení STK -čištění interiérů automobilů. Odtahová služba.

Autoservis, autoopravna, oprava: -karosářské a mechanické práce -oprava laků automobilů -příprava vozidel na STK -měření emisí.

Autorizovaný servis Auto Štangl. Smluvní partner pojišťovny Kooperativa. Autoopravna: - veškeré mechanické práce - osobní a dodávkové vozy - všechny značky vozidel. Karosárna. Autolakovna. Pneuservis. Diagnostika vozidel. Autoservis.

Autoservis, opravy: - pro osobní i nákladní auta - pro kamiony - doagnostika motoru - opravy karosérií - lakování karosérií - autoklempířské práce - příprava automobilů na STK a emise. Prodej: - zimní pneumatiky Matador.

Autoservis: - čištění vozidel - kódování autoskel - opravy laků - tónování autoskel.

Autoservis, autoopravna Mechanické opravy zahraničních a tuzemských automobilů. Provedení STK a emise. Kompletní pneuservis. Prodej: -pneumatiky -náhradní díly, autodíly.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -nákladní automobily, vozidla: Pneuservis. Maloobchod, prodej, oprava: -pneumatiky.

Autoservis: - opravy osobních automobilů. Diagnostika motoru a elektroniky. Geometrie náprav. Příprava, provedení STK + ME. Pneuservis: - osobní a dodávková vozidla. Prodej: - pneumatiky - disky - náhradní díly, autodíly. Výměna, tónování autoskel. Odtahová služba. Autobazar: - výkup, prodej ojetých vozidel.

Hilse Garage. Opravy, servis, údržba: - automobily, motorová vozidla. Příprava a zajištění STK. Diagnostika motorů. Měření a seřízení geometrie řízení. Práce: - karosářské, autoklempířské - autolakýrnické. Pneuservis: - prodej, montáž nových pneumatik na osobní vozy, kontrola geometrie. Ekologická likvidace vozidel.

Doprava: - vnitrostátní a mezinárodní spediční činnost nejen v rámci EU - námořní a letecká přeprava, kontejnerová přeprava - skladování, logistické služby - celovozové a dokládkové zásilky, expresní přeprava - nadrozměrná přeprava po tuzemsku i v zahraničí - speciální přeprava (transp.teplota, přep.v režimu ADR, ...