Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoopravna, autoservis Zajišťujeme provedení: -přípravu na STK a ME -zajišťujeme STK a ME -opravy karosérií -nástřik podvozků a dutin -opravy motorů -seřizování motorů -GO motorů -výměna olejů a filtrů.

Autoopravna: -ŠKODA,ŠKODA 1203,po dohodě i jiné značky. -opravy klempířské a mechanické.

Opravy, údržba: -americké, japonské automobily -automatické převodovky -lodní motory a převodovky -rozvodové převodovky.

Autoservis a prodejce náhradních dílů a automobilů.

Autoopravna. Autoservis. Opravy a údržba motorových vozidel.

Opravy, servis: -osobní automobily (auta) zn. OPEL, ŠKODA, CITROËN -diagnostika -servisní prohlídky -pneuservis (opravy a výměny pneumatik) -příprava vozu na STK včetně zajištění STK a emisí (emise).

Restaurace - rychlé občerstvení -fast food Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů.

LPG montáž od 22 000, - Lpg si u nás nechávají do svých automobilů montovat zákazníci z celého kraje, včetně Jaroměře, Trutnova i Hradce Králové Opravy: - vozidel všech značek Prodej: - náhradních dílů Montáže, servis, revize LPG, GO motoru, diagnostika. Montáž LPG sekvenční od 22000Kč. Autoservis.

Přestavby motorových vozidel na alternativní pohon propan butan-benzín. Měření emisí: - benzín včetně vozidel se vstřikováním - benzín-LPG. Servis a opravy osobních automobilů. Servis a revize LPG. Čerpací stanice. Prodej: - náhradní díly - autodoplňky.

Pneuservis, rychloservis pneu. Mobilní (pojízdný) NONSTOP pneuservis pro nákladní vozidla. Prodej, internetový obchod: -pneumatiky MICHELIN, Kormoran, Kleber -autopříslušenství. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní i nákladní vozy - tuzemské i zahraniční -příprava a provedení STK -výměna olejů. Služby: -čištění ...

Služby: -diagnostika podvozků -oprava podvozků -seřízení geometrie -výměna tlumičů -oprava brzd.

Autoservis - opravy silničních vozidel - karosářské práce

Autoservis: -opravy a údržba automobilů -lakování karoserií -měření emisí.

Prodej, servis, leasing: -osobní automobily -užitkové automobily -STK, tel.353311542

Provádění veškerých oprav vozidel AVIA a Škoda. Příprava vozidel pro STK včetně provedení. Ruční mytí a půjčování osobních a nákladních vozidel.

Autoservis, autoopravna: - veškeré mechanické práce - autoklimatizace všech typů - diagnostika BOSCH.

Oprava: - nákladní vozy AVIA. Prodej: - náhradní díly na vozidla značek DAEWOO AVIA, TATRA - výrobky TATRA SIPOX - baterie VARTA - oleje ARAL - brzdové segmenty FERODO - naftové topení BREEZE-TRUMATIC - renovované náhradní díly výměnným způsobem - autodoplňky - autorádia. Výroba, prodej: - nástavby na užitková a nákladní ...

Prodejna ADEKO: -autodíly na české, zahraniční vozy. Rychloservis (autoservis): -STK, geometrie podvozku, čepy -výměna olejů Oprava, SERVIS: -brzdy -spojky -tlumiče -výfuky

Autoservis, autoopravna. Autoklempířské práce.

Pneuservis. Opravy: -pláště -duše -osobní automobily. Prodej: -pneumatiky -nové -protektory -duše -náhradní díly na všechny typy vozidel. Přezouvání, vyvážení pneu: -osobní -nákladní. Při koupi pneumatik, přezutí, vyvážení, sleva dle odběru. Autoservis: -kompletní opravárenské práce všech typů motorových ...

Autoservis, servis, opravy: -vozy RENAULT a Dacia.

Autoopravna. Opravy: - osobní vozy, auta - provedení STK a měření emisí. Karosářské, autoklempířské práce, lakování. Opravy řídicích jednotek všech osobních vozidel. Mechanické opravy. Montáž: - tažná zařízení - autoalarm, autorádia - výměna autoskel.