Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoservis, autopůjčovna. Kompletní servis vozů všech značek. Autorizovaný servis zn. ŠKODA. AUTOSERVIS: - seřizování, diagnostika a měření emisí benzinových a naftových motorů - opravy brzd a podvozků - seřizování geometrie - testování brzd a tlumičů - pneuservis - opravy elektrických zařízení - prodej a montáž autorádií, ...

Prodej a servis nových a ojetých vozidel, náhradních dílů a autodoplňků. Nové osobní vozy FORD Akce 04.03.2010 AKCE BONUS 10.000, - Kč + BALÍČEK PŘÍSLUŠENSTVÍ ZDARMA na skladové vozy zaregistrované do 31.03.2010 Fiesta již od 209.990, -, Fiesta Trend 5dv. s klimatizací již od 239.990, -, Fusion již od 219.990, -, Fusion Comfort již od ...

Autodoprava, doprava, autoservis, autoopravna.

Autoservis, opravy, servis: -automobily, vozidla.

Autoservis, autooprava, garanční servis všech značek automobilů. Prodej: - nové vozy. Autobazar. Odtahová služba. Pneuservis. Půjčovna vozů.

Opravy a údržba motorových vozidel. Prodej, montáž pneumatik Kontrola a seřízení geometrie Výměny olejů.

Pneuservis: - nákladní - osobní. Autoservis. Laserová geometrie. Klimatizace - plnění, servis. Stavební činnost. Autodoprava: - kamionová.

Opravy automobilů: -všech autochladičů. Prodej nových autochladičů.

Autoservis, autooprava, oprava, servis: - automobily, vozy. Diagnistika. Geometrie.

Autoservis: -opravy automobilů všech značek. -mechanické a karosářské práce -diagnostika vozidel.

Autoservis: -opravy vozů všech značek -opravy brzdových systémů -geometrie náprav -prodej náhradních dílů.

Autoservis: -prodej náhradních dílů pro osobní a užitkové vozy -provádění diagnostiky vozů FIAT -měření emisí, příprava STK.

Autoservis: -osobní i nákladní automobily -lakýrnické a klempířské práce.

Export inport nákladní vozidla, služby klientům na klíč.Servisní práce zaruční i pozáruční.

Oprava, servis: - automobily. Autoservis, autoopravy. Diagnostika, pneuservis, karosářské práce.

Nabízíme opravy veškerých auto- moto, ale i všech ostatních plastů.

Autoservis, servis, oprava, autoopravna: -mechanické části -automobilů, vozidel -všech značek. Řemesnické práce: -karosářské.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: - automobily, auta, vozy.

Prodej, leasing a servis: -nové i ojeté automobily PEUGEOT. Autobazar: -pouze auta PEUGEOT -výkup starých vozů protiúčtem. Prodej: -vypalovací autolaky -náhradní díly -autodoplňky -autorádia včetně montáže. Autolakovna: -Příbram, V Lukách, tel.318626547.

Služby: - autoservis - pneuservis Velkoobchod, maloobchod: - pneumatiky