Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Prodej, autoservis, servis, oprava, leasing: -automobily ŠKODA. Prodej: -náhradní díly -ojeté vozy. Montáž: -zabezpečovací zařízení do automobilů -tažná zařízení -kodování skel. Měření: -emise. Vysokozdvižné a přepravní vozíky. Pobočka: -Chropyně, Plešovec tel.:573355110.

Nákup a prodej: - osobní a užitkové automobily značky HYUNDAI Autorizovaný opravce HYUNDAI: - záruční a pozáruční - karosářské práce - mechanické a diagnostické práce. Servis pro všechny značky: - zajištění STK - montáž zabezpečovacího zařízení - výměny olejů - geometrie - plnění klimatizací - výměna tlumičů - test tlumičů ...

Záruční a pozáruční servis, prodej: -náhradní díly autobusů značky KAROSA-IRISBUS -náhradní díly autobusů značky SOR -opravy nákladních a užitkových vozidel -přípojná vozidla -montáž, opravy a ověřování tachografů -měření emisí vznětových motorů -opravy nezávislých topení Trumatic, Eberspächer -opravy retardérů -opravy ...

Autobusová doprava, přeprava osob: -vozy 20 míst a 40 míst po celé ČR** -školní výlety, exkurze, svatby, pohřby. Opravy, servis, autoservis: -automobilů, vozidel, vozů všech druhů.

Služby: -nákladní autodoprava -udržba motorových vozidel.

Autodílna-pneuservis Opravy, servis: -automobily. Pneuservis: -opravy pneu.

Autoservis Šabatka je soukromou autodílnou v Dolních Chabrech na Praze 8. Zajišťujeme servis vozidel Škoda a také všech dalších značek. Mezi naše služby patří: kompletní zajištění STK, autodiagnostika, výměna brzdových destiček, geometrie kol, čištění a opravy klimatizace, výměna pneumatik, výměna oleje a dalších motorových kapalin, a další služby.

Služby: -opravy automobilů -příprava vozidel na technickou kontrolu -autoopravna -geometrie.

Prodej nových a ojetých automobilů, záruční a pozáruční servis, leasing, protiúčty, mechanické, klempířské a lakýrnické práce, autopůjčovna, odtahová služba, montáže doplňků a zabezpečovacího zařízení, ruční mytí.

Autoservis, pneuservis: - autoplasty - laminátové nárazníky. Karosářské práce.

Činnost: - autoservis - půjčovna přívěsů - odtahy vozů - doprava valník do 1t - převody vozidel na DI - příprava a zajištění STK - DI včetně pojištění - vyřízení pojistných událostí - prodej náhradních dílů včetně pneumatik - zajištění klempířských a lakýrnických prací - prodej, montáž a přihlášení tažných zařízení Sport Yacht, ...

Autoservis, autoopravna: -osobní automobily -karosářské práce -montáž LPG -montáž tažných zařízení.

Prodej: - pneumatiky - náhradní díly - doplňky. Autoservis, pneuservis pro osobní automobily.

Autoservis. Pomocné činnosti související s pojišťovnictvím a penzijním financováním.

- Poskytování služeb mezinárodní automobilové nákladní dopravy. Servis a opravy nákladních vozidel. Pobočka: Dolní Újezd 16 tel.:461631791.

Servis pro motoristy. Opravy a servis motorových vozidel. Oprava a výměna pneumatik. Nabídka služeb lakovny a karosárny.

Autoservis. Služby: -měření emisí. -diagnostika motorů.

Nákup a prodej dopravních prostředků - autobusy: -opravy užitkových vozidel -prodej PHM.

Autoservis. Oprava, servis: -automobily.

Autodílna. Auotservis, opravy: - karosářské práce včetně oprav karoserie na rovnací stolici - mechanické práce s přípravou pro tuning - elektrikářské práce. - opravy, úpravy, renovace a povrchové úpravy alu kol - pneuservis - sváření hliníkem včetně oprav hliníkových dílů - sváření plastů (pouze termoplasty). .

Autoservis nonstop. Odtahová služba. Asistenční služba.

Služby: -opravy motorů benzinových a naftových -výměna rozvodových řemenů -prohlídka a příprava vozidel na STK -brzdy, čepy, tlumiče, řízení -výměna olejů.

Autoopravna: - osobní automobily - pneuservis - čištění interiérů (suché, mokré) - příprava STK.

Autodílna, autoservis: -opravy -měření emisí -geometrie kol.