Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Zastoupení firmy AGROTEC. Opravy a servis automobilů. Nabídka měření emisí. Provoz pneuservisu a odtahové služby

Autoservis: -opravy osobních automobilů -stanice měření emisí -příprava na STK -plnění klimatizací.

Autoservis. Geometrie Opravy, plnění klimatizací. Práce: - autoklempířské, karosářské - autolakýrnické. Pneuservis. Výměna, tónování: - autoskla. Ekologická likvidace vozidel. Odtahová služba - nonstop. Prodej: - nové i použité náhradní díly, autodíly.

Autoservis pro Ostravu a okolí, léta zkušeností a nízké ceny. Opravy vozidel (karosářské, lakýrnické, mechanické), garanční prohlídky, vlastní odtahová služba, vyřízení pojistných událostí, příprava a provedení STK + emise. Individuální jednání.

Oprava, servis, seřizování: -automobil LADA, VAZ.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Autoservis: -stanice měření emisí benzín, diesel -seřizování a opravy benzínových a naftových motorů -seřizování světel -geometrie podvozků -diagnostika motorů -příprava a vyřízení STK -autopůjčovna.

Autoservis - rychloservis. Nonstop odtahová a asistenční služba. Pneuservis.

Autoservis, autodílna. Servis, oprava: - osobní automobily, vozidla, vozy. Práce: - karosářské, autoklempířské - autolakýrnické.

Autoservis. Pneuservis. Prodej: - náhradní díly.

Autoservis, autoopravna: pro vozidla ŠKODA, VW, AUDI a SEAT -výměny náplní -geometrie -montáže zabezpečovacích zařízení -testy tlumičů -příprava a realizace STK -vyřizování pojistných událostí -pneuservis -klempířské a autolakýrnické práce.

Autoservis: - osobní automobily.

Prodej autodílů na všechny typy vozidel: -osobních -užitkových Prodej autopříslušenství, autodoplňky a autokosmetika. Čištění interiérů aut. Zprostředkování dovozu osobních automobilů z SRN. Tónování skel a polepy autofoliemi. Provoz autoservisu a pneusevisu.

Autoopravna. Opravy, servis, údržba: - automobily, vozidla, vozy. Práce: - mechanické. Sídlo firmy: - Zelená 2774/55, Ostrava - Moravská Ostrava.

Autoservis. Oprava, servis: -osobní automobily.

Činnost: - servis a pronájem - závodní automobily.

Autodoprava, doprava: -nákladní kamionová - mezinárodní i vnitrostátní: -kontejnerová -přeprava: -ocelová sila. Oprava, pneuservis, mycí linka: -nákladní vozidla, zemědělská technika. Polní mechanizační práce. Chov, prodej: -masný skot Charolais

Přestavba: - vozidla na LPG. Servis, revize, prodej: - nádrže na plyn. Restaurace ALFABAR.