Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Prodej a opravy: -nákladní vozidla, rovnání rámů nákladních automobilů, návěsů, přívěsů a autobusů bez demontáže rámu z vozidla.

Služby: -servis vozů SUBARU -příprava na STK -diagnostika motorů.

Práce: -autoklempířské. Autodoprava. Prodej a montáž: -autosklo -výfuk -autobaterie AFA, BANNER -pneu MATADOR, BARUM. Oprava: -motor -převodovka -náprava. Příprava STK. Nákup a prodej: -automobil -olej -náhradní díl.

Autoservis, opravy a údržba vozidel. Emisní měření vč.paltestu. Optická geometrie náprav. Klempířské práce. Příprava vozů na STK. Pneuservis, prodej pneu.

Prodej: -akumulátory. Opravy: -startéry, alternátory, dynama. Dobíjení: -autobaterie.

Autoservis. Opravy: - automobily, vozidla - skel osobních i užitkových automobilů Prodej, servis: - užitkové vozy Renault - návěsy, přívěsy Fliegl. Prodej: - oleje, přípravky Aral - náhradní díly, autodíly - tažná zařízení - autoskla. Montáž, prodej, servis: - naftové topení Ateso-Breeze. Bosch servis. Wabco servis. Sídlo ...

Auto-moto-servis: -seřízení a opravy motorů -automechanické práce -příprava vozidel na STK -prodej a montáž autoalarmů a imobiliserů Montáž : -autoplynu do vozidel-propan butan-LPG -autoradia a autodoplňky -centrální zavírání.

Servis pneu prodej, opravy a montáž pneumatik.Dále provádíme běžné opravy všech osobních i dodávkových vozidel výfukových potrubí, chladících soustav brzdových soustav.Přípravy vozu na STK a jeho vyřízení.

Služby: -autokarosářské práce, rovnání na rovnacím rámu -pneuservis, veškeré pneu -zajištění lakování -prodej dílů a autodoplňků -drobné mechanické opravy -prodej, výměna a opravy čelních skel.

Služby: -opravy osobních motorových vozidel.

Autoslužba, práce, montáž: -geometrie kol všech typů aut -drobné i střední mechanické práce -výměna čepů, manžet -zprostředkování emisí a STK -montáž tažného zařízení -montáž příslušenství -autorádia, mlhovky, kontrola zapnutých světel.

Servis vozidel, autoservis. Náhradní díly na americká auta.

Pneuservis: -prodej, výměna a montáž pneumatik. Autoservis.

Autoservis všech vozidel, renovace veteránů: -prodej veteránů -nové i ojeté vozy značek Toyota, Lexus a Hyundai.

Autodílna: -opravy motorových vozidel.

Autoopravna, oprava, servis: Autorizovaný autoservis zn. BOSCH -běžný servis -opravy a diagnostika vstřikovacích systémů benzinových a naftových motorů, turbodmychadel, autoelektroniky a elektroniky, startérů, alternátorů a brzdových systémů, ABS všech typů vozidel -záruční i pozáruční opravy zařízení zn.Bosch -měření ...

Nabídka oprav osobních, nákladních i užitkových vozů všech značek. Prodej náhradních dílů.

Progres - přestavby na LPG Přestavby automobilů na alternativní pohon.

Servis, oprava, autooprava: -osobní auta -seřizování motorů -měření emisí -výměna olejů.

Montáž, revize a servis: - LPG a CNG

Autoservis: -elektroservis vozidel -seřizování benzinových motorů -montáže imobilizérů, alarmů a bezpečnostních zámků.

Autoopravna, servis, autoklempířství. Veškeré lakýrnické práce-lakovna. Demontáž a montáž poškozených dílů pro lak. Prodej sprejů: -na počkání barvu naplníme, namícháme. Maloobchod, prodej: - prodáváme autobaterie a motobaterie VARTA -pneuservis -veškerý lakýrnický materiál pro opravy laků (barvy DUPONT, plniče, základy, brusivo, ...