Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Služby: - měření emisí BA, LPG, Diesel - benzín, nafta - kompletní příprava automobilu na STK - prodej autokosmetiky. Opravy, servis: - automobily, vozidla - brzdy - výměna oleje - diagnostika - geometrie náprav. Práce: - karosářské, autoklempířské. Sídlo firmy: - Jarní 601, Albrechtice u Českého Těšína.

Služby: -pneuservis. výměna předních skel.

Autorizovaný prodejce vozů RENAULT a DACIA. Prodej originálního příslušenství a náhradních dílů na vozy RENAULT a DACIA. Kompletní záruční a pozáruční servisní služby pro vozy RENAULT a DACIA. Oprava karosérií všech značek.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Sklápěcí přeprava. Opravy, servis: - nákladní vozidla. Provozovna: - Pod Hanuší 679, Hradec nad Moravicí.

Prodej: -náhradní díly na automobily. Oprava: -karoserie, karosář.

Maloobchod, prodej, e-shop: - pneumatiky - osobní, offroad, lehké nákladní, nákladní, EM, traktorové - disky - hliníkové (ALU), ocelové. Pneuservis. Rychloservis.

Autoservis: -opravy automobilů -klempířské práce. Prodej, servis: -baterie BOSCH -autoskla -pneu BARUM, CONTINENTAL Autorizovaný servis Bosch.

Opravy brzd, motorů, měření emisí, příprava aut na STK. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).

Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).

Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).

Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).

Autoopravna. Odtahová služba. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).

Autooprava. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů). Příprava na STK*. Emise.