Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Oprava, servis: -motorová vozidla.

Služby: -spediční. - pneuservis Provoz autoservisu a pneuservisu pro osobní vozy. Nabídka vnitrostátní a mezinárodní dopravy do 12 tun.

Opravy, výměna: - tlumiče - olej - brzdy - výfuky.

Autoservis. Montáž, servis, revize: - přestavba vozidel na LPG i CNG - přestavby pro sekvenční plynové vstřikování LPG - servis LPG/CNG. Diagnostika: - řídících jednotek vozidel - plynových jednotek - měření vysokonapěťovým osciloskopem. Výměna: - membrány - filtry - nádrže.

Oprava, servis: -osobních vozidel, -servis autoklimatizací, - pneuservis.

Autoservis, autoopravna. Oprava vozidel: -autoklempířské práce -všechny druhy automobilových karoserií -svářečské práce.

Oprava: -vozidla Škoda. Práce: -mechanické -svářečské. Odtahová služba.

Prodej: -autodíly, -příslušenství, -autodoplňky. Objednávkový prodej na všechny typy vozidel. Dealer SKF ložiska. Prodej: -karosářské díly, -světla, -blikače, -výfuky, -tlumiče pérování, -spojky, -oleje PETRO-CANADA. Opravy motorových vozidel.

Opravy, servis, prodej: -MANIPULAČNÍ TECHNIKA - servis - prodej a výkup vysokozdvižných vozíků. -REKLAMA - řezaná reklama, polepy aut, výloh a pod., vizitky, reklamní předměty. -AUTODOPRAVA - PNEUSERVIS - Nové i použité pneu a disky COMPUTER SERVIS - Nové i použité PC, monitory, projektory, spotř.materiál.

Opravy, servis, autoservis: - auta, vozidla - užitková, osobní - generální opravy - motory, i veteráni - běžné opravy - opravy elektroniky řízení motoru, čidla, snímače - práce autoelektrikářské.

Opravy, servis: -automobily osobní.

Autodílna, autoopravna. Opravy vozidel: - mechanické - karosářské - příprava na STK - opravy motorů, převodovek, náprav, výfuků a brzdových systémů.

Autobazar - prodej ojetých vozů. - zajištění financování, leasing Autoservis všech značek automobilů - test tlumičů a brzd - nástřik podvozků + dutin - příprava automobilů a zajištění STK - prodej dílů na všechny typy vozidel Pneuservis - Prodej nových pneu - vyváženi, oprava defektů, hušténi secu-pneus plynem - mytí kol, oprava ...

Autodíly, servis, oprava: - Fiat, Lancia, Alfa Romeo - dodávky - Peugeot, Citroen, Fiat. Přehled nabízených služeb: - autodíly, servis (pozáruční) na osobní vozy Fiat, Lancia, Alfa Romeo - autodíly, servis (pozáruční) na dodávky - Peugeot, Citroen, Fiat. Velkoobchodní sklad a maloobchodní prodej: - ND nových i použitých ...

Opravy, servis: -automobily.

Autoservis, autoopravna: - opravy všech typů vozidel a všeho druhu.

Oprava a údržba motorových vozidel.

Prodej a výroba autodílů a příslušenství. Autoservis, oprava vozidel, tuning.

Autoopravna. Opravy a údržba motorových vozidel.

Autooprava, autoservis: - všechny značky - oprava, servis - výměna: - oleje, náplně - údržba a běžné mechanické práce. Emise - měření: - pro značky AUDI, ŠKODA, VOLKSWAGEN, SEAT. Restaurace ŠAMPAN BAR GAMA.

Opravy, oprava: - karosérií, motorových vozidel.

Služby: -opravy silničních vozidel a karoserií -prodej autodoplňků.

Nabízíme služby: - prodej vozů - užitkové, osobní - financování vozidel - Prodej náhradních dílů: - použité díly na vozy VW Golf 3, 4, Transporter T4, Passat B4, B5, B5 - Facelift do roku 2005, Vento - originální díly na veškeré vozy VW, Seat, Audi, Škoda. - díly z druhovýroby na veškeré vozy VW, Seat, Audi, Škoda Dále ...

Nabízíme prodej, montáž, tónování a opravy: - autoskel na osobní vozy, nákladní vozy, autobusy a bagry. Velkoobchodní i maloobchodní prodej. POZOR: Při pojistné události výměna autoskla ZDARMA! Po dohodě možnost montáže i o víkendu/montáž přímo u Vás doma.