Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autodílna, autoopravy: -kompletní mechanické -karosářské -rovnání na stolici. Výměna oleje AGIP.

Autoservis, autoopravna, servis, opravy: - automobily, vozidla, vozy všech značek - autoelektrikářské opravy - diagnostika elektrických systémů - diagnostika, opravy a seřízení motorů - opravy brzdových systémů, podvozků - měření emisí u všech typů spalovacích motorů (benzín, diesel, LPG).

Opravy motorových vozidel. Autodoprava.

Prodej: - osobní vozy MAZDA Záruční servis: - osobní a užitkové vozy MAZDA Pozáruční servis: - všechny typy vozidel Opravy: - karosérie na rovnacím rámu Pneuservis. Poskytují: - nově pozáruční servis a komplexní služby v oblasti pozáručního servisu na osobní vozy HYUNDAI Lakýrnické práce.

Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba Prodej a montáž náhradních dílů a doplňků.

Autoservis: -opravy motorových vozidel -odtahová služba.

Autoservis: -opravy vozidel -příprava na STK -karosářské práce -pneuservis -výměna olejů -odtahová služba NONSTOP. Dovoz vozidel ze zahraničí. Prodej: -použité náhradní díly z vraků. Vrakoviště.

Servis: -kompletní mechanické opravy -diagnostika motorů vč. GO motorů. Pneuservis: -pneumatiky montáž, demontáž -duše a bezdušové pneumatiky lepení -protektorování -prodej nové pneu BARUM, MICHELIN, MATADOR.

Autoservis, autoopravna. Kompletní údržba a servis: -kompletní opravy -výměna olejů -příprava vozů na STK.

Karoserie: -rovnání -měření -opravy. Prodej: -karosářské díly a materiály.

PNEUSERVIS: Velkoobchodní a maloobchodní prodej pneumatik a duší - protektorování nákladních pneu - prořezávání drážek dezénů - disky plechové (ocelové) a hliníkové - opravy pneumatik, duší a disků - příslušenství kol (šrouby, matice, bezpečnostní šrouby, ventily, záplaty, řetězy) - sezónní uskladnění kol. AUTOSERVIS: - ...

Opravy silničních vozidel.

Servis, opravy: -nákladní automobily SCANIA, DAF, IVECO, MAN, VOLVO

Oprava, servis: - automobilů.

AUTOSERVIS: - servis a opravy vozidel IVECO, vozy lehké a střední řady - opravy všech typů osobních, dodávkových, užitkových a nákladních automobilů. Oprava značek nákladní automobily: - IVECO, AVIA, LIAZ, TATRA, MERCEDES-BENZ, MAN, VOLVO - servis, autoopravna motorových vozidel: - osobní auta, dodávkové vozy - automobily zn. ...

Jsme autopůjčovna osobních i užitkových vozů, prodáváme havarované automobily, použité skútry a náhradní díly, motocykly enduro. Provozujeme autoservis a pneuservis - prodáváme nové i použité pneu. Provoz odtahové služby.

-kovovýroba -servis -autoklimatizace -pneuservis -prodej

Činnost: - autoopravna - autoklempířství

Autoservis, autoopravna. Opravy, servis: -automobily.

Autoservis: - kompletní mechanické práce na všechny typy osobních a užitkových vozidel - příprava vozů na STK - opravy vozidel z USA, náhradní díly z USA.