Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoservis, opravy: -silniční motorová vozidla -karoserie.

Prodej: - náhradní díly na vozy Mercedes. Prodej použitých i částečně renovovaných náhradních dílů. Autodílna.

Autoservis. Pneuservis. Prodej náhradních dílů všech značek.

Autoservis. Ekologická likvidace autovraků.

Opravy, servis: - motorová vozidla - autoskla - diagnostika vozů. Příprava a přistavení vozidel na STK.

Oprava a údržba motorových vozidel, autoservis.

Autoopravna, autoservis. Prodej: - náhradní díly

Služby: -opravy osobních a dodávkových vozidel -mechanické a karosářské práce včetně zajištění laku -seřizování geometrie kol -seřizování světlometů -generální opravy motorů, převodovek -prodej, výměna olejů a maziv MOGUL -příprava a zajištění STK -prodej originálních dílů ŠKODA -náhradní díly na japonské i evropské automobily.

Autorizovaný prodej a servis všech modelů osobních vozidel Volkswagen a Seat.Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství VW a Seat. Měření emisí benzín, diesel a plyn. Stanice technické kontroly:STK Telekomunikace:dodávky a montáž pobočkových telefonních ústředen, prodej telekomunikační techniky, výstavba strukturovaných ...

Prodej a servis: - vozidel RENAULT: - osobní vozy - užitkové vozy - sportovní vozy - přestavby - originální příslušenství aj.

Naše služby: - autoservis - pneuservis.

Opravy všech druhů aut, včetně dodávkových. Práce mechanické: -výměna rozvodových řemenů -oprava brzd. Práce klempířské: -opravy karoserií. Pneuservis.

Služby: - autoservis - prodej náhradních dílů.

- opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů) - obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů) - autorizovaný servis vozů Land Rover - prodej ojetých automobilů Land Rover. Servis a speciální úpravy vozů - prodej terenních čtyřkolek Polaris

- autorizovaný prodejce a servis vozů Dacia - autoopravna, servis - u čerpací stanice

Autoprodej, autoservis. Samostatným nezávislý dealer prodeje: - těžké nákladní automobily Scania. Prodej: - nové a ojeté vozy - originální náhradní díly - servis, oprava.

Autoservis: -automobily ŠKODA. -elektrikářské práce -příprava na STK.

Autoservis: -opravy a servis motorových vozidel.

Autodílna Práce: -běžné i generální opravy všech typů motorů -opravy podvozků -příprava a provedení STK.

Oprava, servis: -osobních i dodávkových automobilů. Prodej: -náhradní díly -pneumatiky.

Oprava automobilů: -mechanické práce -karosářské práce -lakování vozidel -seřizování motorů -výměny olejů, filtrů -odtahová služba -pneuservis.

Autoservis: - opravy osobních vozidel Fiat.