Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Servis, montáž: - autoklimatizace, chladící vozy - tepelná čerpadla, solární panely - elektro, voda, topení.

Autoservis, servis, autoopravna, opravy: -osobní a dodávkové, užitkové automobily. Práce: -klempířské, karosářské, lakýrnické. Prodej, maloobchod: -náhradní díly na všechny typy aut, BOSCH.

Oprava: -automobily. Autoopravna

Autoservis - měření emisí - příprava na stk

Práce: -karosářské -lakování. Servis, opravy, autoservis: -osobní automobily.

Provozujeme: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodopravu, provádíme opravy a údržbu dvoustopých motorových vozidel.

Prodej, servis: -osobní a dodávková vozidla. -skloservis -autoservis -pneuservis -odtahová služba ČR, EU -autopůjčovna (Škoda Fabia, Škoda Octavia)

Autoservis: - opravy motorových vozidel - osobní i nákladní - pneuservis Autodoprava - tuzemská autodoprava - přeprava sypkých materiálů (do 30t) - kamionová přeprava Fakturační adresa: Karla Čapka 1133 Přelouč 53501

Autorizovaný servis vozů OPEL a SAAB. -autolakovna -autoklempířské práce -pneu servis -servis osobních a lehkých nákladních vozů -asistenční služby prodej: -náhradní díly OPEL a SAAB -autodplňky

Servis, opravy a poradenství: -nákladní automobily -autobusy -vstřikovací čerpadla.

Autoopravna. Autokarosárna. Opravy, servis vozidel, aut: - karoserie. Mechanické opravy. Práce: - autokarosářské - autoklempířské - autolakýrnické. Ruční mytí vozidla. Během opravy možnost zapůjčení náhradního vozu. Mechanické rekonstrukce historických aut.

Autoservis, autodílna, autoopravna, automobily, auto včetně autoelektrikářské práce a příprava na STK a emise. Prodej: -použité náhradní díly a výkup havarovaných vozidel.

Opravy: -automobily -alternátory, startéry do 48 hodin.

Autoservis, opravy: - vozidla, automobily, auta (specializace na značky Hyundai a Kia). Diagnostika. Servisní prohlídky (klimatizace). Karosářské a lakovací práce. Příprava a realizace STK+ME. Ruční mytí Odtahová služba. Pneuservis. Prodej: - pneu - náhradní díly - autodoplňky - autobaterie. Sídlo firmy: - Čajkovského 1514/3, ...

Provádíme opravy osobních, nákladních a dodávkových automobilů, zemědělských strojů, vysokozdvižných vozíků a jiné techniky. Diagnostika nákladních a osobních vozidel, plnění a servis klimatizací.

Autoservis, autoopravna: -opravy automobilů -opravy karoserií.

Oprava, servis, restaurování: - veteránů - starých automobilů.

Autoservis, autoopravna. Práce: -klempířské-stavební -zámečnické. Prodej: -náhradní díly Škoda, pneumatiky, akumulátory. Pneuservis: protektory. Výroba: -klíče, autoklíče. Pokládání: -střešní šindele-Tegola.

Prodej i na protiúčet, leasing, pojištění, záruční, pozáruční servis a opravy: -osobní automobily ŠKODA. Maloobchod, prodej: -ojeté osobní automobily (autobazar) -náhradní díly -autopříslušenství. Prodej, montáž: -autodoplňky. Služby: -lakýrnické práce -opravy a rovnání karoserií na stolici CELLETE -pneuservis, ...