Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autodílna, autoservis: -klempířské práce -příprava vozů na STK -prodej a montáž autoskel.

Autoservis. Opravy, servis: - automobily.

Autoservis, opravy: - lehká nákladní vozidla AVIA - dodávková vozidla Ford Tranzit - osobní vozidla Škoda - generální opravy motorů a převodovek - karosářské práce - elektroinstalace vozidel - příprava na STK.

Autodoprava Osobní autobusová doprava: -mezinárodní i vnitrostátní -autobusy -jednodenní i víkendové zájezdy -výlety pro seniory -odvoz školních dětí na plavecký bazén. Oprava: -nákladní automobily a autobusy všech značek -příprava na STK. Svářečské práce.

Prodej: -náhradní díly. Opravy vozidel.

Autoopravna: -karosářské a mechanické práce.

Autobusová doprava: -linková -tuzemská -zahraniční. Autodoprava: -mezinárodní kamionová doprava -tuzemská nákladní autodoprava valníky, sklápěčky. Služby: -měření emise -spediční činnost. Opravy: -návěsy KöGEL.

Autorizovaný prodej a servis vozů Nissan. Prodej: - nové i ojeté vozy.

Autoservis, autoopravna. Prodej: - náhradní autodíly.

Autoopravna, autoservis. Servis vozů pro firmu Okim s.r.o.

Autoservis: -autodiagnostika -opravy elektroinstalace -mechanické práce -servis brzd -generální opravy motorů -záruční a pozáruční servisní kontroly -montáž handsfree sad a autorádií -pneuservis.

Autoservis: -pneuservis -měření emisí, benzín, plyn -prodej, montáž autorádií -autobaterie -výměna oleje ARAL, SHELL -prodej pneu včetně montáže -příprava a zajištění STK*.

Služby: -autoservis osobních a užitkových vozidel -pneuservis -výměna autoskel -montáž tažných zařízení -příprava vozidel na STK + EMISE včetně vyřízení -prodej náhradních dílů a doplňků na všechny typy vozidel -mytí a čištění vozidel + mytí motorů.

Maloobchod, prodej, servis: -automobily FIAT -autobazar, ojeté vozy. Autorizovaný servis AUTO ŠTANGL: -mechanické opravy výměnou dílů -brzdové systémy -výfukové systémy -spojky -tlumiče pérování -oleje a filtry -řemeny, svíčky -díly řízení a podvozků -ostatní mechanické opravy -motory, převodovky ...

Autoopravna, autoservis. Maloobchod, prodej: - autodíly. Maloobchod, prodej, dovoz: - automobily.

Autoopravna, autoservis. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - autodíly.

Prodej, servis, leasing, autobazar: -automobily HYUNDAI. Služby: -testovací jízdy -nákup vozidla na leasing -výkup starých vozů na protiúčet -pojištění -záruční a pozáruční servis -půjčování vozů -přihlašování vozů -vlastní odtahová služba Oprava, servis: -klempířské, karosářské práce -rovnací -stolice CELETE -prodej ...

- autorizovaný servis OPEL - autorizovaný servis CHEVROLET - servis vozu DAEWOO - servis pro starší vozy Senior servis - servis vozů s pohonem LPG a CNG - náhradní díly OPEL - náhradní díly CHEVROLET - náhradní díly DAEWOO - příslušenství a doplňky OPEL - příslušenství a doplňky CHEVROLET - pneuservis - servis a údržba ...

Oprava: -nákladní vozy -autobusy -zemědělské stroje. Přeprava: -sypké zboží (obilniny, písek) -paletované zboží. Autodoprava-všeobecně. Práce: -zámečnické -soustružnické. Prodej náhradních dílů na nákladní vozy LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA.

Autoopravna, autoservis: - opravy a servis vstřikovacích čerpadel - seřizování dieselových motorů - diagnostika BOSCH - měření emisí.

Vozy CHEVROLET. Vozy OPEL. Prodej, servis, náhradní díly. Připravujeme prodej a půjčovnu obytných vozů. Informace na tel. 602 240 181

Autoservis: - diagnostika, - karosářské práce, - autoelektrikářské práce, - výměny autoskel.