Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoservis, autoopravna. Oprava osobní a užitkové vozidla, vozdy, automobily, auto. Autolakovna, karosárna a odtahová služba. Příprava vozidel na STK.

Autodoprava mezinárodní. Opravy automobilů. Stavební činnost.

AUTOSERVIS, AUTOVRAKOVIŠTĚ A PNEUSERVIS. -Prodej náhradních dílů -Výkup vozů -Likvidace autovraků -autoservis Mercedes a jiné -renovace veteránů

Autoservis, autobazar: -prodej ojetých vozidel značky Hyundai, Kia a SsangYong -prodej nových a použitých náhradních dílů Hyundai, Kia a SsangYong -autoservis vozidel Hyundai, Kia a SsangYong -pneuservis -bazar -příprava vozidel na STK.

Autobazar. Prodej: -všech značek vozidel, specializace na auta Peugeot, Citroen, Renault -náhradní díly všech značek. Autoservis-veškeré opravy aut*. montáž tažného zařízení. Komisní prodej. Výkup za hotové. Leasing. U hlavní silnice směr z HK na Nové Město nad Metují a Dobrušku (cca 5 km).

Jsme výhradní prodejci pneu: -Bridgestone -Firestone -Pirelli -Firststop Jsme autorizovaný servis FIRSTSTOP naše služby: -výměna olejů -výměna výfuků -údržba motorových vozidel -diagnostika

Autodoprava: - nákladní - autobusová(OASA HD 12, EURO 2, 46 míst). Autodílna: 1. máje, Velim tel. : 321 763 700

Autodílna. Opavy, servis: - osobní automobily.

-Prodej a opravy vozů -Prodej náhradních dílů na vozy Peugeot (typ 205, 305, 405, 505)

Autodoprava: - nákladní(Avie 3 m3, Liaz 5 m5) - odvoz odpadů 11 m3, 8 m3 - přistavení kontejnérů. Prodej a dovoz: - písek(veškerý druh) - štěrk - orná zemina. Zemní práce: - bagrování - úprava terénu - dovoz veškerého stavebního materiálu. Autoservis, odtahová služba. Pneuservis.

Autoservis, pneuservis. Nákladní doprava, autodoprava: - sypké materiály - stavební suť - písek - štěrk - zemina ... Zemní práce. Deponie - štěrk, zemina.

Autoopravna. Odtahová služba. Prodej: - náhradní díly.

Opravna osobních automobilů. Přestavba vozů na LPG. Příprava na STK.

Opravy osobních automobilů, příprava vozidel na STK a měření emisí.

Skladování a prodej: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -chemické látky a pesticidy. Aplikace hnojiv a práce v zemědělství: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -ochrana rostlin. Pohonné hmoty: -dovoz, rozvoz a prodej. Nákladní automobilová doprava včetně zahraničí. Pronájem výrobních a ...

Autoservis. Pneuservis. Prodej: - náhradní díly.

Autoopravna, autoservis: -broušení hlav motorů. Autodíly, autopříslušenství.

AUTO HANNY Servis, opravy: - osobní automobily - užitkové automobily.

Opravy: -automobilů -svépomocná dílna.

Autorizovaný servis nákladních vozů Nissan, pozáruční servis nákladních vozů Mercedes, AVIA, Liaz, Iveco, Renault, MAN. Servis osobních vozů, servisní prohlídky, diagnostiku vozu, klempířské práce, výměnu čelních skel, testy akumulátorů.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní do 3, 5 t: -mezinárodní (zahraniční) -vnitrostátní (tuzemská) -AVIA, IVECO, DAF*. Zemní práce - s kolovými bagry. Autoservis: -nákladní a osobní automobily.

Autoservis, autodílna. Opravy: -automobily.