Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Automobily prodej / nová, předváděcí i ojetá vozidela. - Leasing, splátkový prodej, úvěr, pojištění - Autorizovaný servis, - Pneuservis, prodej pneu - Náhradní díly k zaslání do 24 hod. *** Autorizovaný distributor LDV*** do ČR a SR/ britská užitková vozidla (Leyland DAF Vans) - dodávky, kombi, minibusy, podvozky, sklápěče, valníky, ...

Autoservis, Autoopravna. Oprava, sevis: -motorová vozidla.

Provádí: -karosářské práce -autooprávárenské práce - autoklempířské práce -přípravy vozů na STK* -nástřik dutin.

Oprava: -automobily. Práce: -klempířské -lakýrnické -mechanické -míchání laků -výměna a lepení autoskel -příprava na STK. Prodej: -autolaky DEBEER -náhradní díly.

Oprava motorových vozidel: -diagnostika -elektronika -technické ošetření.

Autoopravna, autoservis, opravy, servis: -motorová vozidla.

AUTO TESS Oprava: - tuzemské a zahraniční automobily - opravy motocyklů všech značek. Služby: - příprava a provádění STK.

Autoopravna, autoservis. Autorizovaný servis Auto Štangl - mechanické opravy výměnou dílů (brzdové, výfukový systémy, spojky..) - diagnosti ( motor, podvozek, brzdy) - prodej náhradních dílů - montáž autorádií - pneuservis

Autoservis: - opravy motorů a převodovek - měření emisí - příprava a přistavení vozidel na STK - výměny olejů - opravy brzdových systémů - opravy karosérií - výměny tlumičů, výfuků - menší a střední opravy.

Autodílna. Oprava, servis: - karoserie a rovnací stolice všech typů automobilů - specializace na FORD a FIAT. Prodej, maloobchod: - náhradní díly.

Autoservis, autoopravna

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -automobily - karosářské práce - lakýrnické práce - STK - výměna autoskel - montáž autodoplňků.

Autoservis: -veškeré elektrikářské práce -autoelektrika na všechny typy tuzemských i zahraničních aut*. Výměny i opravy, prodej na všechny typy aut*: -akumulátory AKUMA -startéry, alternátory i repasované -veškerá elektroinstalace. Montáž: -autorádia, reproduktory, antény -přídavné osvětlení -elektrodoplňky.

Prodej: -prodej zemědělské stroje -náhradní díly (ND) na zemědělské stroje (vlastní sklad) -autobaterie -pneu. Služby: -pneuservis a rychloservis -opravy zemědělské stroje - traktory, traktorů -servis vysokozdvižné vozíky (VZV) -bazar a pronájem manipulační techniky.

Autoopravna: - autoservis - autokarosárna - autolakovna. Opravy silničních vozidel a karosérií. Autoklempířské práce. Autolakýrnické práce.

Činnost: -zájmové kluby, -autoservis, myčka.

Služby-řemeslo: -opravy a údržba motorových vozidel.

Autoservis: -autoklempířské práce -karosářské práce -renovace zařízení AUTOLINE -opravy osobních a dodávkových vozů všech značek -příprava na STK včetně provedení.

Autoservis: -osobní auotmobily -užitkové automobily -montáž doplňků -autoelektrika -pneuservis -klimatizace. Řemeslo: -autoklempíř, mechanik. Služby: -příprava na STK a provedení TK.

Autoservis: - příprava a provedení STK - měření emisí - GO všech benzínových a dieselových motorů - nástřiky dutin - veškeré mechanické práce.

Opravy vozů všech značek, opravy a plnění klimatizací, diagnostika řídicích systémů, prodej nových pneu a pneuservis, gen. opravy motorů, zprostředkování emisí.