Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Prodej, servis, opravy: -elektroinstalace osobní a nákladní vozy -opravy startéry, alternátory, dynama -montáž autorádia, alarmy, centrální zamykání -seřizování světel -měření emise -výměny oleje -tažná zařízení. Prodej: -značky BOSCH, BLAUPUNKT, SHELL, -náhradní díly.

Autoservis. Opravy: -motorová vozidla, -motory, převodovky, startéry, alternátory. Výměna olejů.

Opravy, dodávky autoklimatizace: - nové (originální i druhovýrobu) - repasované i použité kompresory, chladiče, filtrdehydrátory, tlaková čidla, výměníky, hadice, trubky, elektromagnetické spojky, relé, expanzní ventily - veškeré opravy autoklimatizace - preventivní prohlídky - dezinfekce a čištění - repasování a ...

Autoservis, autoopravna. - karosářské a mechanické práce.

Oprava, seřízení: -vstřikovací čerpadla.

Mezi naše stále služby patří: -mechanické opravy -opravy havarovaných vozidel na rovnací stolici -prodej náhradních dílů -výměna a vyvažování pneu.

Činnost: -autobazar, -zemní práce, -nákladní doprava, -autoservis, -odtahová služba, -pneuservis.

Autorizovaný dealer,zastoupení automobilů i motocyklů SUZUKI, motocykly YUKI. Prodej,záruční i pozáruční servis, náhradní díly,SUZUKI,DAIHATSU,YUKI. Autoservis všech značek. Pneuservis,mechanické karosářské práce. Měření emisních zplodin (emise): -benzin -diesel -LPG* -příprava na STK*. Prodej: -autodoplňky ...

Autorizovaný dealer,zastoupení automobilů i motocyklů SUZUKI, motocykly YUKI. Prodej,záruční i pozáruční servis, náhradní díly,SUZUKI,DAIHATSU,YUIKI Autoservis všech značek. Pneuservis,mechanické karosářské práce. Měření emisních zplodin (emise): -benzin -diesel -LPG* -příprava na STK*. Prodej: -autodoplňky ...

Pneuservis. Outoopravna, autoservis.

Autoservis, autooprava, lakovna, karoserie: -lakování osobní i užitková vozidla -karosářské práce -rozpisy a kalkulace cen pro pojišťovny -renovace laků vozidel -certifikát jakosti ISO 9002.

Opravy: -osobní a užitková vozidla -odtahová služba. Klempířské, mechanické a lakýrnické práce.

Oprava, servis, autoservis, autoopravna: - auta, automobily.

Autoservis, autoopravna: -kompletní opravy motorových vozidel všech značek Válcová zkušebna brzd: -Facom 500 Tester tlumičů: -Facom 500 Měření geometrií: -Ravaglioli Pneuservis: -Vyvažovačka - Cobra -Stahovačka - Aquila P-77 Zdvihací zařízení: -Dvousloupové elektromechanické JCR 25 (3 kusy) Měření emisí: -Analyzátor ...

Dopravní firma: -nákladní doprava -tuzemská a mezinárodní kamiónová doprava -superzelené kamiony EURO 2, EURO 3 -přeprava do všech států EU. Prodej skůtrů a motorek. Čerpací stanice. Opravy a servis.

Služby. -opravy a seřizování vstřikovacích čerpadel značek MOTORPAL, BOSCH, LUCAS, ROTODIESEL, NIPODENSO -seřizování motorů -osobní automobily -nákladní a dodávková vozidla -montáž a demontáž vstřikovacích čerpadel a palivových soustav -kontrola a seřizování předvstřiků. Prodej: -náhradní díly.

Autoopravna, autoservis: -klempířské práce -karoserie rovnání na rovnacím rámu -oleje výměna -veškeré mechanické opravy -zprostředkování STK* a emise -montáž autorádia, autoalarmy -renovace zadní nápravy -úprava výšky zadní části vozidel Peugeot 405, 309, 306, 205, 106.

Autodílna s pneusevisem: -osobní automobily -diagnostika elektronického vstřikování benzín, diesel -měření emisí. Montáž, servis: -klimatizace. Opravy, seřizování: -geometrie, světla, karburátory.

Služby: -autoservis ŠKODA -autolakovna -autoopravna -autopůjčovna. Autorizovaný prodejce, leasing a opravy: -osobní automobily ŠKODA. -tel.: 382 221 125. Autobazar: -prodej ojetých vozidel -tel.: 382 219 008. Asistenční a havarijní služby: -mobil: 777 271 700 -mobil: 602 644 700. Prodejna Milevsko: -39901 Milevsko, ...

Kalkulace nákladů na opravy havarovaných vozidel v České republice. Naše data a programy využívají tisíce pracovníků pojišťoven, autoopraven, znalců i dalších odborníků z automobilové branže.