Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Jsme autorizovaný dealer značek Honda a Kia Motors. Zabýváme se prodejem a servisem osobních automobilů značek Kia a Honda, prodejem motocyklů a motorových strojů značky Honda. Milovníkům značky Honda můžeme nabídnout jak nové tak i použité vozy. Zakoupit u nás můžete modely Honda CR-V, Honda Civic 5D, Honda HR-V, Honda Jazz + Crosstar ...

Společnost AUTOHELP Zlín s.r.o. nabízí nonstop asistenční a odtahovou službu. Naše odtahovka zajistí odvoz Vašeho nepojízdného či havarovaného automobilu a to nepřetržitě. Mezi naše činnosti patří také provoz pneuservisu, autoservisu - autoopravna pro osobní, dodávkové i nákladní vozy. Zajistíme rovněž přípravu vozů na STK, především pro ...

Komplexní služby pneuservisu poskytuje svým zákazníkům firma FirstStop Jan Svat. Provozujeme pneuservis pro osobní automobily, lehké užitkové automobily ale i pro motocykly. Dále u nás samozřejmě zakoupíte nové i starší pneumatiky, ALU disky i autodíly. Provádíme přezouvání pneumatiky, opravy i vyvažování. Nabízíme i servis vozidel a ...

Činnost: prodej, výkup, servis: - nová a použitá dílenská zařízení autoservisů a pneuservisů. Autobazar, dovoz z Itálie.

Firma Pavla Kopty se sídlem v Litoměřicích nabízí veškeré terénní a výkopové práce. V rámci našich služeb nabízíme např. hloubení základů, výkopy pro bazény, jezírka, čističky a jímky. Dále realizujeme také výkopy pro kanalizaci, vodovodní potrubí, plynové potrubí a kabely. Současně se na nás můžete obrátit s požadavkem na kontejnerový odvoz ...

Autoservis, pneuservis: - elektrické práce - plnění klimatizace - provedení STK - výměna čelních skel - přezutí plechových, elektronických disků - výměna kol.

Měření emisí, emise, provoz autoservisu, provádění diagnostické práce. Prodej náhradní díly, plnění klimatizací. Stanice technické kontroly silničních vozidel pro kategorie vozidel: -Osobních automobilů a autobusů: M1, M2, M3 -nákladních automobilů: N1, N2, N3 -motocyklů: LA, LB, LC, LD, LE -přípojných vozíků, návěsů a přívěsů: O1, ...

Opravy, servis, renovace: - historické automobily (auta, vozy). Restaurování veteránů. Úpravy moderních automobilů. Přestavby vozidel. Stavby prototypů. Autoklempířské práce, oprava karosérií. Autolakýrnické práce. Autočalounické práce. Maloobchod, prodej: - náhradní díly na vozy Tatra - modely aut, převážně značky Tatra.

Autoservis: - karosářské práce - elektrikářské práce - mechanické práce - diagnostika - servis klimatizací Dodavatelsky zajišťujeme: - lakýrnické práce - výměna čelních skel - příprava a realizace STK - měření emisí - odtah vozidla Pneuservis: - přezouvání vozidel - uskladnění pneu

Autoservis Autax s.r.o. z Jičína se postará o vše kolem Vašeho auta. Zdarma provádíme konzultace, kde se dozvíte jak postupovat při opravě, jaké možnosti jsou při výměně náhradních dílů nebo jak se lépe starat o vůz. Naše autoservisní dílna disponuje špičkovým vybavením jen té nejvyšší kvalitě a proto dáme každý vůz do pořádku. Autoservis Autax ...

AUTO AMBROS s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel, klimatizací, diagnostiku, geometrii kol a prodává náhradní díly.

Společnost 1a autoservis s.r.o. se zaměřuje na kontroly vozidel, brzdové soustavy, provádí servis klimatizací, výměnu skel, diagnostiku a další činnosti.

HOKRmotors s.r.o. se zaměřuje na servis, opravy a kontroly automobilů různých značek, výměnu provozních kapalin, na diagnostiku a výměnu pneumatik.

Společnos Šerý AUTO se zaměřuje na opravu vozidel, výkup havarovaných vozidel, prodej náhradních dílů a prodej a půjčování automobilů.

Autocentrum. Autorizovaný prodej vozů ŠKODA a HYUNDAI. Odtahová služba NON-STOP: 604 607 603

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštěpný závod zahraniční právnické osoby, která se zaměřuje na diagnostiku a elektronické systémy nákladních vozidel a autobusů.

AUTOPRESTO.CZ s.r.o. se zaměřuje na karosářské, lakýrnické a servisní práce, dovoz a prodej automobilů, náhradních dílů a pneumatik a provádí odtah vozidel.

SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel, montáž tachografů, topení, prodává oleje a provozní kapaliny.

AutoServis Karlík s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel různých značek, dekarbonizaci motorů, chiptuning a čištění DPF filtrů.

ADOCAR s.r.o. se specializuje na opravy a servis osobních, dodávkových a nákladních vozidel, na poradenskou činnost a zajišťuje mezinárodní i vnitrostátní nákladní přepravu.

WORK IN EUROPE s.r.o. se zaměřuje na servis osobních, nákladních a popelářských vozů a na zajištění a provedení STK.

Autoservis OC MAX se zaměřuje na mechanické opravy užitkových vozidel, plnění, opravy a montáž klimatizací, diagnostiku vozidel a na zajištění STK.

Autosklo Maja se zaměřuje na prodej, montáž a výměnu autoskel, plnění, čištění a opravy klimatizací a výměnu pneumatik.

CARMEDIC s.r.o. se zaměřuje na opravy silničních vozidel, diagnostiku, servis klimatizací, klempířské a lakýrnické práce a na přípravu a zajištění STK.