Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Společnost CARFLOW s.r.o. je autoservis v Olomouci zaměřující se na všechny značky aut a dodávek. U vozidel provádí údržbu, opravy a prohlídky, vyměňuje oleje, kontroluje brzdy, prochází diagnostiku a pozornost věnuje i klimatizaci.

Autoservis Oščádal se postará o osobní a užitková vozidla, o jejich servis, opravy, výměnu olejů, skel, přípravu na STK, klimatizaci, montáž tažných zařízení a sezónní prohlídky vozidel všech druhů a značek.

AUTODOPRAVA NÁKLADNÍ, SPEDICE, LOGISTIKA: - přeprava nákladů do všech zemí EU i mimo ni - hlavní destinací firmy jsou SRN, Nizozemí, Belgie, Rakousko - letecká i námořní doprava kusového zboží nebo velkého kontejneru z celého světa (spedičně) - nadrozměrné náklady - dovoz zboží s označením ADR (nebezpečné) - skladování ve vlastní skladové ...

Firma JP SERVIS - Josef Polášek se sídlem v Kaňovicích v okrese Zlín se zabývá především opravou a servisem vstřikovacích čerpadel a silničních vozidel. Dále svým zákazníkům nabízíme k prodeji vstřikovací čerpadla pro nákladní automobily zn.LIAZ, TATRA, AVIA a také pro osobní automobily. Naše činnost: - oprava a servis vstřikovacích ...

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - automobily, vozy, vozidla značek Jaguar, Land Rover, Range Rover. Prodej: - nové, ojeté vozy, vozidla, automobily Jaguar, Land Rover, Range Rover - náhradní díly, autodíly k těmto vozidlům.

- opravy silničních vozidel - přípravné práce pro stavby - výkopy kanalizací a vodovodních přípojek na klíč

Tomáš Novák se zaměřuje na opravy a servis naftových i benzínových vozidel, provádí výměnu pneumatik, plnění a opravy klimatizací a čištění vozidel.

Hahn a syn s.r.o. provozuje autoservis, pneuservis a zaměřuje se také na stavební práce a prodej a pronájem stavebních strojů.

Autorizovaný prodejce vozidel ŠKODA. Prodej, nákup: -nové, ojeté vozy se zárukou -prodej za hotové, leasing -originální náhradní díly, příslušenství -pneu -pronájem - dlouhodobý a krátkodobý Služby: -mycí linka automatická, ruční mytí, venkovní včetně vysavače -pojištění vozidel -zaevidování vozidel -dovybavení vozů -kompletní ...

Autoservis, pneuservis. Nabídka pro firmy: - Pravidelná péče o vozový park - Výrazné množstevní slevy na materiál i práci - Pro stálé klienty první den zapůjčení náhradního auta zdarma - Certifikovaný autoservis i pro nová vozidla - kompletní pneuservis. - Lakování osobních i užitkových vozů a karosářské práce - Příprava vozu před ...

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - autopůjčovna - autobazar - prodej náhradních dílů

Společnost AUTO DOLI s.r.o. je specializovaný autoservis Mercedes - Benz.

Autocentrum. Autoservis. Oprava Odtahovka. Odtahové služby. Ruční mytí. Autobazar. Pneuservis.

Společnost BEST PNEU s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, výměnu pneumatik, geometrii kol a na ruční mytí a čištění.

Motorik Servis s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel, výměnu pneu, čelních skel, olejů a mnoho dalšího.

Autolakovna, karosárna: -opravy promáčklin po kroupách bez lakování. Komplexní vyřízení škod z havarijního i zákonného pojištění. Dovoz automobilů z EU.

Petr Valík se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel.

Dopravní zdravotní služby: - sanitní doprava - přeprava pacientů pro Nový Jičín, Frenštát pod Radhoštěm, Bílovec. Autoservis, autooprava, servis, oprava: - automobily.všechny značky, servis BOSCH Prodej: - motocykly.

CENTRUM 13 s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis užitkových osobních vozidel, jejich mytí, údržbu a čištění. Společnost si také poradí s dovozem vozidel ze zahraničí.

Jiří Roupec se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel, mechanické a karosářské práce, výměnu skel, přípravu vozidel na STK a mnoho dalšího.

Zdeněk Křížek se zaměřuje na opravy motorových vozidel a provádí geometrii kol. Postará se také o brzy, oleje, klimatizaci a mnoho dalšího.

Autoslužby.cz s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, pneuservis, výměnu kapalin, diagnostiku, opravu motorů a mnoho dalšího.

AUTOSERVIS NĚMEC s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, provádí diagnostiku, geometrii kol, přípravu na STK, plnění klimatice a mnoho dalšího.