Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Servis - testování tlumičů pérování použití originálních autodílů PARTNER ELIT Pneuservis Autodoprava Zahraniční obchod

Karosářské práce Autoservis

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 27.08.2014 do 31.12.2024 Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti ...

Karosářské práce Lakýrnické práce Kompletní renovace veteránů. Opravy osobních vozidel.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily - mechanické práce - čištění klimatizací, klimatizace - příprava a provedení STK, měření emisí.

Autoopravna, servis: - karoserie - nákladní - osobní auta.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily, vozy.

Prodej : - náhradní díly na vozy VOLKSWAGEN, ŠKODA, SEAT. Drobné karosářské práce. Opravy a servis: - užitkové automobily WOLKSWAGEN, ŠKODA, SEAT, ...diagnostiky VAG - zajištění emisí - přípravy na STK. Opravy a servis: - osobní automobily VOLKSWAGEN, ŠKODA, SEAT, ...diagnostiky VAG - zajištění emisí - přípravy na STK.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: - karosářské práce, autoklempířské práce. Autolakovna: - lakování osobních automobilů - autolakýrnické práce .

Autoopravna, autoservis. Oprava: -automobily. Montáž: -autoalarmy.

Oprava: -automobily, motorová vozidla -elektrické zařízení -instalace-doplňky a příslušenství. Dílna: tel.:516416874.

Autoservis. - pneuservis - odtahová služba

Oprava, opravy: -motorová vozidla -servis klimatizace -diagnostika vozidel -geometrie, příprava na STK.

Autoservis, autoopravna: -opravy startérů a alternátorů. Prodej: -autobaterie.

Opravy silničních vozidel od 01.12.2014 do 31.03.2015

přerušení: od: 1.7.2014 Profesionální autoservisní služby: -pneuservis -klimatizace -diagnostika automobilů. Odtahová služba. Specialista na filtry pevných částic (odstraňování).

Prodej náhradních dílů a příslušenství na osobní vozy. Autoservis, autoopravna, oprava: - osobní a užitkové vozy do 3, 5 tuny - pneuservis - montáž mechanických zabezpečení vozů, tažných zařízení a autodoplňků - karosářské a lakýrnické práce - příprava a zajištění STK, emise.

přerušení od: od: 8.4.2013 Autoservis, pneuservis, tuning. Služby: -tuning -styling -pneuservis -autoservis -přívěsné vozíky -motosport.

Výroba, prodej: - plastové autodoplňky vozů ŠKODA - přední maska(dálkové světlomety) - zadní reflexní čelo - kryty prahů, oken, dveří - velké spojlery pod přední a zadní nárazník. Prodej, servis: - vozy ŠKODA. Klempířské práce: - osobní automobily. Lakovna SPIES HECKER. Odtahová služba: - tel.: 601288111.

přerušení: od: 18.10.2010. Autoopravna. Oprava, servis: -motorová vozidla. Sídlo: Lesná 916/16, Letovice.