Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dovoz ojetých vozidel ze zahraničí. Prodej: - nové i použité náhradní díly - doplňků. Výkup havarovaných vozidel. Drobné opravy a odstranění běžných závad. Výměna olejových náplní. Měření emisí, STK.

Autobazar. Servis: - mechanické opravy - výměna olejů a filtrů - příprava na STK - plnění klimatizací - čištění interiérů vozidel.

Servis, opravy: - osobní automobily.

Autoservis. Oprava: - osobní automobily.

Autoservis. Opravy: -osobní automobily.

Autoservis:: -osobní automobily -seřizování motorů -měření emisí.

Přestavba vozidel na LPG (propan-butan).

Automechanické práce: -mechanické opravy motorových vozidel -seřízení benzínových motorů -výměna výfuků -výměna olejů -generální opravy motorů, převodovek -příprava a přistavení na STK, emise a geometrie. Karosářské práce. Lakýrnické práce: -nástřik spodků a dutin.

Restaurace - rychlé občerstvení -fast food Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů.

Autoservis, autooprava, oprava, servis: - automobily, vozy. Diagnistika. Geometrie.

Autoservis, autoopravna: -osobní automobily -karosářské práce -montáž LPG -montáž tažných zařízení.

Prodej: - pneumatiky - náhradní díly - doplňky. Autoservis, pneuservis pro osobní automobily.

Autodílna. Auotservis, opravy: - karosářské práce včetně oprav karoserie na rovnací stolici - mechanické práce s přípravou pro tuning - elektrikářské práce. - opravy, úpravy, renovace a povrchové úpravy alu kol - pneuservis - sváření hliníkem včetně oprav hliníkových dílů - sváření plastů (pouze termoplasty). .

Autoservis: - osobní automobily.

Přestavba: - vozidla na LPG. Servis, revize, prodej: - nádrže na plyn. Restaurace ALFABAR.

Pneuservis: - demontáž, montáž, vyvážení - prodej pneumatik - protektorování pneumatik. Autoservis: - přípravy na STK a emise - mechanické opravy motorových vozidel.

Autoservis: - osobní automobily. Pneuservis. Oprava: - pneumatiky.

Opravy: - autohlavy všech motorů - klikové hřídele dvoutaktních motorů - bloky motorů - hlavy válců.