Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
AUTO JOSEF FAJT s.r.o. v Olomouci působí jako autoservis a pneuservis, který je zde pro Vás již od roku 2007. Specializujeme se především na opravy a servis osobních, užitkových i dodávkových vozů značky PEUGEOT a CITROËN. Také provádíme diagnostiku a seřízení geometrie náprav včetně prodeje originálních náhradních dílů i náhradních ...

Provádíme: - mechanické práce - karosářské práce - lakýrnické práce. Odtahová služba. Autodoprava. Autopůjčovna. Kompletní zastoupení při likvidaci pojistných událostí.

ANOND PERFORMANCE s.r.o. se zaměřuje na prodej, opravy a servis sportovních a luxusních vozů.

Petr Vyroubal se zaměřuje na renovace automobilů, laku, keramické ochrany, ochranné fólie, čištění interiérů a exteriérů a na péči o veterány.

LH&TK Auto-Mont s.r.o. provozuje autoservis a zaměřuje se na mechanické a karosářské práce.

Firma RECYKLACE HORNÍK s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis. Výměna oleje a brzdových kapalin, autodiagnostika, příprava vozidle na STK. Plnění klimatizací. Pneuservis pro osobní a dodávkové vozy.

Tomáš Spáčil se zaměřuje na opravy motorových vozidel, generální opravy motorů, karosářské práce, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

DR CARS services s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis, zaměřuje se na mechanické, karosářské a elektrikářské práce, přípravu na STK, prodej autodílů a na diagnostiku vozidel.

Autoservis, zajištění přípravy na STK.

Prodej - originální náhradní díly - náhradní díly od našich dodavatelů Klempířské práce - specializace na Tuningové vytahování lemů blatníků Lakování Servis a opravy - motorová vozidla (nákladní i osobní)výměna - oleje Mytí - autobusy - nákladní automobily Odtahová služba - NON STOP po celé ...

Servis osobních automobilů všech značek. Klempířství a oprava autokaroserií. Mechanické a elektro práce.

Autoopravna, autoservis. Opravy, servis: - silniční a motorová vozidla: - motorické opravy - elektrikářské práce - servis klimatizací. Pneuservis. Opravy, výměny, přezutí: - pneumatiky.

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.

Společnost CARFLOW s.r.o. je autoservis v Olomouci zaměřující se na všechny značky aut a dodávek. U vozidel provádí údržbu, opravy a prohlídky, vyměňuje oleje, kontroluje brzdy, prochází diagnostiku a pozornost věnuje i klimatizaci.

Autoservis Oščádal se postará o osobní a užitková vozidla, o jejich servis, opravy, výměnu olejů, skel, přípravu na STK, klimatizaci, montáž tažných zařízení a sezónní prohlídky vozidel všech druhů a značek.

Auto Rosi se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel. Mezi činnosti společnosti se řadí autodiagnostika, pneuservis, servis brzdových a výfukových systémů, opravy podvozků, výměna olejů a filtrů, geometrie náprav a mnoho dalšího.

Auto-motoservis M&M se zaměřuje na osobní a užitková vozidla všech značek a také na motocykly. Služby, které společnost poskytuje, zahrnují servis, opravy, výměny olejů, brzdových destiček a mnoho dalšího.

Společnost Matějka motors s.r.o. je autorizovaným servisem vozidel značek Jaguar a Land Rover. U těchto vozů je poskytován záruční i pozáruční servis. Společnost se také věnuje opravám vozidel klasických značek a prodejem nových vozidel.

Autoservis Opel: - výměny olejů - opravy brzd - opravy podvozkových skupin - výměny rozvodů - opravy motorů a převodovek - opravy startérů a alternátorů - komplexní opravy - pneucentrum.

Autokarosářské práce. Motokarosářské práce. Lakování. Opravy vozidel. Výměna autoskel.

Autosalon, prodej, servis: - automobily BMW. Půjčovna vozidel. Pobočka: Vysoké Mýto Husova 736 - tel.: 465420493 - fax: 465424281. Vlastník: - Horimex s.r.o - IČO: 61944394 Šternberk Olomoucká 1259/74.

Společnost LP Servis se zaměřuje na automechanické práce osobních a dodávkových vozidel. Mezi činnosti společnosti se řadí jednak automechanické práce, dále práce karosářské, provedení diagnostiky, příprava na STK, montáž LPG a mnoho dalšího.

Luděk Očenášek poskytuje kompletní pneuservis osobních a užitkových vozidel a servis všech druhů vozidel. Postaráme se o zběžnou prohlídku a údržbu vozidla, provedeme ale také pečlivou přípravu na STK, odstraníme závady a opravíme i auto poškozené po dopravní nehodě. Ať už potřebujete dát do pořádku své domácí auto nebo firemní dodávku, rádi Vám ...