Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autorizovaný dealer značky OPEL. NOVÉ SLUŽBY: - k novým vozům celkem 6 let záruka - 1 rok záruka na ojeté vozy - Auto-Staiger Controll: - vyplacení částky Kč 1000, - pokud zákazník v servisu objeví neodstraněnou závadu - fakturace servisu v pracovních bodech určených výrobcem, nikoliv v hodinách - Auto-Staiger Telemarketing: - ...

AUTORIZOVANÝ PRODEJ A SERVIS Peugeot. PRODEJ: - osobní a užitkové vozy Peugeot, vč. leasingu - náhradní díly Peugeot SERVIS: - mechanické práce - klempířské práce - lakovna - pneuservis - generální opravy motorů a převodovek DIAGNOSTIKA

Autoservis. Pneuservis. Práce: -autoklempířské. -autolakýrnické.

Autoopravna, autoservis: - opravy osobních vozidel - mechanické a karosářské práce -pneuservis - autoskla, klimatizace - technické a emisní kontroly.

Servisní služby od odborníků s více jak dvacetiletými zkušenostmi. Zajistíme opravy, servisní práce i renovace starších vozů. Opravujeme vše, nezávisle na značce a typu daného vozidla.

Pneuservis a autoservis - opravy pneu, plnění klimatizací, rovnání disků. Prodej motorových olejů Rondell, Alu kol Rondell, nových i použité pneu.

Autoservis se zaměřuje jak na celkové opravy a běžný servis, tak na složité odhalování poruch. Specializace na vozy Peugeot, Citroen, Renault a koncern Škoda.

Autoklimatizace (opravy, plnění), chiptuning. Diagnostika vozů koncernu VW a mechanické opravy všech vozů.

Zajištění servisu pro vozidla všech značek. Nabídka diagnostiky a mechanických oprav, výměny pneumatik i disků. Smluvní servis ČP a Allianz.

Autoservis-Mercedes Benz: -oprava vozů Mercedes Benz -prodej a výkup nových, použitých dílů -střední a generální oprava motorů a podvozků -odstranění mechanických závad práce: -autoklempířské -autolakýrnické -autočalounické -příprava na STK -seřizování dieselových motorů -přesklívání -odstraňování mechanických závad

Komplexní služby motoristům Servis - dodávkové automobily Servis - osobní automobily opravy a renovace - veterány opravy a renovace Ekologická likvidace - vozidel, vystavení protokolu na počkání Odtahová služba asistenční služby - vyprošťování, odtahy vozidel v rámci Evropy.

Individuální úprava aut pro invalidy, přestavba vozů na ruční ovládání plynu, brzdy i spojky. Nájezdové rampy a plošiny, systémy pro přepravu osob na vozíku, jeřábky pro nakládání invalidního vozíku, přesedací sedátka, otočná sedadla apod.

Autoservis a pneuservis. Provádíme: - mechanické a klempířské práce - odtah, STK - opravy motorů - vyřízení pojistných událostí - výměnu autoskel.

Provádíme údržbu a servis automobilů všech značek. Nabízíme mechanické a klempířské práce, služby pneuservisu, čištění interiérů a ruční mytí vozidel.

Prodej, servis osobních automobilů ŠKODA-nové i ojeté. Náhradní díly. Měření emisí, STK. Odtahová služba.

Nabízíme automobily značky KIA, prodej, leasing, modely vozů s klimatizací: -Rio sedan, Rio combi -Shuma -Magentis -Sorento OFF Road -Carnival MPV -Carens MPV -užitkové, dodávkové vozy KIA: -Pregio -K2500. -podle přání nabízeme modely KIA také s vybavením airbagy, elektronickým zamykáním, alarmy, elektonickým ovládáním ...

Autopůjčovna Opravy: - osobní motorová vozidla

Provozujeme autoservis, pneuservis, pozáruční opravy, servisní prohlídky, geometrie a diagnostiku.

Opravy nákladních vozidel všech značek. Opravy návěsů a přívěsů. Výměny olejů a filtrů. Opravy a pravidelný servis pro autobusy. Opravy osobních a užitkových automobilů. Klimatizace osobních a nákladních vozidel. Geometrie osobních a nákladních vozidel. Příprava vozidel pro STK - včetně jeho zajištění.

Provádění klempířských oprav, oprav motorových vozidel a autoplastů. Provoz pneuservisu, odtahové služby a lakovny. Měření geometrie sbíhavosti.