Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoopravna, oprava: - automobily Škoda.

RENAULT smluvní partner. Firma nabízí: -prodej osobních a užitkových vozů RENAULT i na leasing -záruční a pozáruční servis -prodej náhradních dílů a autodoplňků. Autobazar: -výkup vozů na protiúčet všech značek. Odtahová služba NONSTOP. RENAULT assistance 0800-161220. Měření emisí.

Kompletní servis vozů Mazda, nákup a prodej nových a hlavně použitých náhradních dílů. Prodej zánovních vozů Mazda se zárukou 1 rok a výkup.

Autoservis, autoopravna, odtahová služba

STK užitkových vozidel a autobusů Měření emisí u vozidel KAROSA, LIAZ, AVIE Servis záruční i pozáruční: Pneu včetně prodeje: Reklama na autobusech vnitřní i vnější:

Mezinárodní autodoprava.TIR. - skladování - nákladní myčka - servis nákladních vozidel

Autoservis, autoopravna. Autodoprava. Čerpací stanice. Ubytovna: - Bezděčín 72, tel. 603859831, 326 724 005.

Kompletní servis terénních vozů, SUV, 4x4. Prodej náhradních dílů, opravy terénních vozů a SUV, diagnostika motoru, geometrie, opravy klimatizace, výměny oleje, výfuku, seřízení světel apod. Pneuservis a prodej nových pneumatik. Možnost online objednávky.

Úklid a údržba komunikací, dovoz vody. Nabídka služeb pneuservisu, autodopravy a servisu nákladních automobilů Liaz, Tatra a Avia.

Autoservis. Služby: -čerpací stanice LPG plynu (BP GAS).

Servis osobních vozidel Mercedes-Benz. Opravy autoklimatizací pro osobní a užitková vozidla, autobusy, tahače a návěsy

Naše služby: - autolakovna - autoklempírna - odtahové služba.

Prodej, leasing a servis: -nové i ojeté automobily PEUGEOT. Autobazar: -pouze auta PEUGEOT -výkup starých vozů protiúčtem. Prodej: -vypalovací autolaky -náhradní díly -autodoplňky -autorádia včetně montáže. Autolakovna: -Příbram, V Lukách, tel.318626547.

Nákup, prodej, skladování: -paliva, maziva. Autodoprava: -silniční motorová nákladní, osobní. Autoservis. Pořádání soutěží a závodů motocyklového sportu všech výkonostních tříd. Obchodní činnost.

Pneuservis: - autodoprava iveco - plnění klimatizací

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...