Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Prodej, maloobchod: -nové pneu všech značek Opravy a montáž pneu: -osobní a nákladní automobily -zemědělské stroje -motocykly Vyvažování. Protektorování studenou a teplou vulka- nizací. Opravy bočních průrazů pneu. Opravy předních skel. Seřizování geometrie náprav 3D laserem. Seřízení světel regloskopem. Zajištění a příprava ...

Práce, služby: -elektrikářské -mechanické. Oprava, servis: -alternátory -startéry. Servis vozů Opel.

Oprava, servis, autoservis: - automobilů.

Autoservis, autoopravna: -veškeré opravy -nákladní auta -osobní auta -karosářské práce -zemědělské stroje -svářecké -čelní skla novou technologií.

Autodílna, autoservis, pneuservis: -generální opravy motorů -příprava na STK -opravy autoplachet -opravy startérů a alternátorů -opravy pneumatik -mytí vozidel -měření geometrie -seřizování motoru+diagnostika -ošetřování dutin a spodků vozidel -autoelektrikářské práce -karosářské práce.

Balírny a pražírny. Pražení: -káva. Autodoprava. Autoservis: -opravy osobních i dodávkových vozidel -pneuservis -autodiagnostika -sváření plastů.

Služby: - autodoprava vnitrostátní - zemní práce - prodej písek, kamenivo - opravy nákladních vozů.

Autoopravna-autobaterie Prodej: -autobaterie pro motocykly, osobní a nákladní vozy včetně jejich proměření. Práce: -opravy elektrických zařízení startéry, alternátory včetně prodeje náhradních dílů -veškeré mechanické práce -celkové opravy motory, převodovky, nápravy -příprava vozidel a zajištění STK -pneuservis ...

Autoservis. Opravy v dílně i v terénu: -osobní a dodávkové automobily všech značek -karosářské práce na rovnací stolici -autoelektrikářské -příprava vozů na STK včetně vyřízení. Prodej: -veškeré náhradní díly Montáž: -autorádia. Pneuservis: -kompletní služby -prodej nových pneumatik.

Prodej a servis vozů RENAULT: -pozáruční servis -prodej náhradních dílů, ND -prodej příslušenství -diagnostika.

Služby: - oprava vozidel - karosárna - lakovna.