Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoservis: - pneuservis - odtahová služba.

Autoservis, opravy: -mechanické -karosérií včetně rovnání -motory diagnostika, seřizování -geometrie náprav -autolakovna kompletní služby. IFA s hydraulickou rukou: -nákladní autodoprava. Příprava vozidel na STK, provedení. Prodej: -náhradní díly na vozy tuzemské i zahraniční -autokosmetika.

Autosalon MAZDA: - prodej nových vozů, - autobazar, - výkup ojetých vozů za hotové - laserová geometrie - rovnací rám - karosárna - diagnostika - měření emisí(diesel, benzin) - zajištění STK - servis pro všechny značky vozů.

SERVICE CAR Autoservis, opravy: -mechanické -karosářské -příprava a zajištění STK -geometrie náprav. Dovoz veteránů z USA.

Autoservis pro osobní a dodávková auta: -generální opravy GO motory Škoda, převodovky, nápravy -servis příslušenství -opravy zahraničních vozidel -repase motorů -přípravy na STK. Odtahová služba.

Prodej a montáž: -veškeré náhradní díly -autoradia KENWOOD -zabezpečovací zařízení IMMOBILISER. Prodej a výměna: -oleje MOBIL. Servis osobních a dodávkových aut všech značek: -mechanické opravy -karosářské -elektroinstalace. Odtahová služba. Autobazar. Dovoz a prodej: -havarované vozy, automobily ze zahraničí.

Autoopravna Opravy mechanické: -automobily -motocykly.

Prodej autodílů: -náhradní díly na nákladní automobily AVIA, LIAZ, TATRA -náhradní díly na osobní automobily objednávkovým způsobem. Opravy: -díly výměnným způsobem -chladiče všech typů -kloubové a klikové hřídele. Práce autojeřábem. Prodej: -plyny LINDE.

Montáž a opravy zdvihacích zařízení. Prodej autodílů. Drobné opravy motorových vozidel.

Autoservis. Opravy: -mechanické -karosářské. Pneuservis.

Prodej, servis, leasing: - osobní i užitkové automobily FORD. Prodej: - náhradní díly a příslušenství FORD. Autoservis: - kompletní opravy - příprava a zajištění STK. Montáž: - zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK. Odtahová služba. Pneuservis. Specializace: - užitkové vozy Ford Cebia - ověřování historie vozidel

Prodej a výroba autodílů a příslušenství. Autoservis, oprava vozidel, tuning.