Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoservis, autoopravna. Práce: - autoklempířské - karosářské - mechanické - měření emisí - montáž tažných zařízení a střešních oken.

Autoopravna pro osobní a dodávkové automobily všech značek: -specialista diesel -měření emisí diesel se vstřikováním Bosch pro vozidla kategorie M1 a N1 -diagnostika řídících jednotek -běžné i generální opravy motorů a seřizování -výměny rozvodových řemenů, kladek, napínáků -opravy brzd, -opravy řízení, čepy, ramena, ...

Prodej: -filtry vzduchové a olejové -výfuky -tlumiče -termostaty -centrální zamykání -alarmy -blatníky -světla -zastoupení OLYMPO, SPAL. Autoservis. Provozní doba: -prodej 11-14 -servis 14-20.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava sypkých hmot. Vozový park: velkoobjemové sklápěcí návěsy, soupravy a posuvné podlahy. Servis osobních, nákladních vozidel a návěsů. Servis klimatizace, nezáv.topení Webasto, myčka vozidel.

Pneuservis: -oprava pneumatik -lepení duší -kompletní servis -prodej nových pneumatik. Autoopravna: -mechanické a karosářské práce -příprava na STK* -oprava přípojných vozidel apod.

Servis, montáž: - autoklimatizace, chladící vozy - tepelná čerpadla, solární panely - elektro, voda, topení.

Prodej, servis: - automobily - skútry Maxon a Rhon - prodej náhradních dílů na vozy Renault a Dacia

Oprava, servis: -automobilů -příprava na STK -drobné klempířské práce -mechanické a elektrické práce -výměna olejů.

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...

Autorizovaný dealer vozů značky ŠKODA. Montáž: -autorádia -zabezpečovací zařízení. Prodej: -vozy značky ŠKODA -autopříslušenství -náhradní díly. Servis: -záruční -pozáruční -příprava vozů na TK -pneuservis -ruční mytí vozů. Pojištění vozů v autosalonu. Práce: -klempířské -lakýrnické.

Autodílna, autoservis: -klempířské práce -příprava vozů na STK -prodej a montáž autoskel.

Autoopravna: -karosářské a mechanické práce.

Autobusová doprava: -linková -tuzemská -zahraniční. Autodoprava: -mezinárodní kamionová doprava -tuzemská nákladní autodoprava valníky, sklápěčky. Služby: -měření emise -spediční činnost. Opravy: -návěsy KöGEL.

Oprava: -nákladní vozy -autobusy -zemědělské stroje. Přeprava: -sypké zboží (obilniny, písek) -paletované zboží. Autodoprava-všeobecně. Práce: -zámečnické -soustružnické. Prodej náhradních dílů na nákladní vozy LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA.

Autoopravna, autoservis: - opravy a servis vstřikovacích čerpadel - seřizování dieselových motorů - diagnostika BOSCH - měření emisí.

Vozy CHEVROLET. Vozy OPEL. Prodej, servis, náhradní díly. Připravujeme prodej a půjčovnu obytných vozů. Informace na tel. 602 240 181

Autoservis: - diagnostika, - karosářské práce, - autoelektrikářské práce, - výměny autoskel.

Autoservis, pneuservis: -opravy všech typů osobních a užitkových vozů -výměna autoskel -geometrie.

Autoservis. Pneuservis. Mechanická dílna. Klempírna. Lakovna. Odtah. Prodej: -autoskla -náhradní díly.

Autoservis. Autobazar. Prodej, servis a leasing: -automobily -náhradní díly -doplňky. Práce: -klempířské -mechanické -lakýrnické. Měření emisí.

Autoservis: -mechanické a klempířské opravy, osobních a dodávkových vozů, -příprava a provedení STK, -prodej nafty.

Autoservis, oprava: -nákladní auta -opravy nákladních vozidel -výměny olejů -karosářské práce menšího rozsahu -lakýrnické práce -přípravu a zajištění na STK a emise -přetočení a přebroušení brzdových bubnů -vyvařujeme korby.

Autoopravna. Opravy, montáž: -tažná zařízení -zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK.