Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA, FAVORIT -autodoplňky -autobaterie, akumulátory -brzdové obložení pro nákladní auta -oleje ARAL -autolaky PPG* včetně míchání -potřeby pro autolakýrníky. Autodílna, autoservis: -osobní automobily. Autopůjčovna: -ŠKODA -FORD -RENAULT. Autobazar.

Autoservis. Opravy a servis: - osobní vozidla, diagnostika vozů - dovoz automobilů na objednávku

Úprava, tuning: - automobily ŠKODA motor, podvozek, karoserie, sportovní vzhled i jízdní vlastnosti automobilu. Seřízení: - řídící jednotky motory ŠKODA.

Prodej, maloobchod: -náhradní díly a příslušenství - autodíly, autopříslušentsví Autoservis, autoopravna.

Autoservis. Oprava, servis: -automobily.

Autodoprava. Oprava, servis: - nákladní automobily.

Autodoprava: -mezinárodní kamiónová doprava. Služby: -zasilatelství. -logistika. Opravy: -nákladní automobily. -návěsy a přívěsy.

Autoservis: - přestavby a revize vozidel na LPG - prodej a montáž tažných zařízení

Opravy, servis: -automobil -vozidla.

Opravy, servis: -automobilů -vozidel.

Autoservis, autoopravna. Pneuservis.

Autoservis, autoopravna: - lakýrnické práce - klempířské práce - karosářské práce - diagnostika - plnění klimatizací - zajištění STK.

Autoservis: - veškeré mechanické práce - výměny olejů - přípravy na STK* - přestavba vozů na LPG*