Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Individuální úpravy vozů: - Al kola - podvozky - brzdy - výfuky - chrom - spoilery - interiéry z pravého dřeva - světla - kůže - pneumatiky apod.

Autoservis. Prodej: - autokosmetiky - olejů a maziv - palivových aditiv.

Prodej, servis pneumatik. Drobné opravy aut. Pneuservis.

Autoservis, pneuservis. Prodej a opravy pneumatik. Provádění výměny olejů a nástřiků spodků vozidel. Nabídka autoskel a zajišťování přípravy vozidel na STK.

Nákup a prodej automobilů AVIA. Opravárenská činnost, prodej náhradních dílů na vozy AVIA, generální opravy motorů, převodovek, zadních náprav pro vozy LIAZ. Výroba tlakových hydraulických hadic. Dealer-SLOVAVIA Žilina. Opravy včetně OTP pro AVIA. Půjčování: -autojeřáb PU3-8t -sklápěč A31.

Obchod a servis. Autoopravna. Autoservis.

Autoservis. Oprava automobilů Honda a jiných. Provádění STK, emisí.

Opravy a údržba motorových vozidel.

Autoopravna. Autodoprava. Zámečnictví. Autoklempíř.

Autoservis. Autoopravna.

Autoopravna. Autoservis.

Auto-moto servis. Autoopravna.

Prodej, servis: - Avia - Lublin - motocykly Kentoya.

Oprava a servis motorových vozidel.

STK užitkových vozidel a autobusů Měření emisí u vozidel KAROSA, LIAZ, AVIE Servis záruční i pozáruční: Pneu včetně prodeje: Reklama na autobusech vnitřní i vnější: