Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
PEVIAUTO s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis a zaměřuje se na prodej a pronájem automobilů.

Martin Petr provozuje autoservis, pneuservis a provádí lakýrnické, karosářské práce, výměnu autoskel, přípravu na STK a servis klimatizací.

Zbyněk Machovec se zaměřuje na kompletní servis a údržbu osobních a užitkových vozidel do 3, 5 t včetně pneuservisu.

Pavel Havlíček provozuje autoservis a pneuservis a zaměřuje se na komplexní služby v oblasti opravy a údržby automobilů.

AUTOSERVIS PELHŘIMOV s. r. o. provádí údržbu a opravy automobilů, karosářské práce, přípravu a zajištění STK, prodává náhradní díly a oleje a provozuje pneuservis.

Autoservis BERT s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis vozů různých značek, prodává náhradní díly a oleje, provádí karosářské práce, výměnu autoskel, diagnostiku vozidel a geometrii kol.

Tomáš Nováček provádí opravy a údržbu automobilů, geometrii kol, diagnostiku vozů, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

David Šrámek provozuje autoservis, zaměřuje se na opravy automobilů, přípravu na STK, plnění klimatizací a na odtahovou službu.

KSG servis s.r.o. se zaměřuje na prodej vozidel a provozuje autoservis pro osobní a užitkové automobily.

Lubor Štěpán provozuje autoservis, pneuservis, provádí výměnu autoskel a montáž tažných zařízení.

Autocentrum: - diagnostika vozidel - opravy motorů, brzdových systémů, skel - příprava na STK - pneuservis - odtahová služba - prodej náhradních dílů. Autokosmetické centrum - čištění vozidel -příprava na prodej - a další...

Autokosmetické centrum: - desinfekce klimatizace - nástřiky spodků proti korozi a hluku - čištění exteriérů, interiérů osobních vozidel - odstranění zápachu - renovace a leštění laků.

Služby: -autolakovna -autoservis. Maloobchod: -prodej barev.

Služby: -opravy motorových vozidel -pneuservis -servis automobilů a malých dodávek všech značek -prodej pneu -lepení autoskel -montáž tažného zařízení -montáž zabezpečovacího zařízení

Měření emisí, emise, provoz autoservisu, provádění diagnostické práce. Prodej náhradní díly, plnění klimatizací. Stanice technické kontroly silničních vozidel pro kategorie vozidel: -Osobních automobilů a autobusů: M1, M2, M3 -nákladních automobilů: N1, N2, N3 -motocyklů: LA, LB, LC, LD, LE -přípojných vozíků, návěsů a přívěsů: O1, ...

Společnos Šerý AUTO se zaměřuje na opravu vozidel, výkup havarovaných vozidel, prodej náhradních dílů a prodej a půjčování automobilů.

Autocentrum. Autorizovaný prodej vozů ŠKODA a HYUNDAI. Odtahová služba NON-STOP: 604 607 603

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštěpný závod zahraniční právnické osoby, která se zaměřuje na diagnostiku a elektronické systémy nákladních vozidel a autobusů.

AUTOPRESTO.CZ s.r.o. se zaměřuje na karosářské, lakýrnické a servisní práce, dovoz a prodej automobilů, náhradních dílů a pneumatik a provádí odtah vozidel.

AutoServis Karlík s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel různých značek, dekarbonizaci motorů, chiptuning a čištění DPF filtrů.

AUTODOPRAVA NÁKLADNÍ, SPEDICE, LOGISTIKA: - přeprava nákladů do všech zemí EU i mimo ni - hlavní destinací firmy jsou SRN, Nizozemí, Belgie, Rakousko - letecká i námořní doprava kusového zboží nebo velkého kontejneru z celého světa (spedičně) - nadrozměrné náklady - dovoz zboží s označením ADR (nebezpečné) - skladování ve vlastní skladové ...

Petr Valík se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel.

CENTRUM 13 s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis užitkových osobních vozidel, jejich mytí, údržbu a čištění. Společnost si také poradí s dovozem vozidel ze zahraničí.