Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Jiří Roupec se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel, mechanické a karosářské práce, výměnu skel, přípravu vozidel na STK a mnoho dalšího.

Zdeněk Křížek se zaměřuje na opravy motorových vozidel a provádí geometrii kol. Postará se také o brzy, oleje, klimatizaci a mnoho dalšího.

Autoslužby.cz s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, pneuservis, výměnu kapalin, diagnostiku, opravu motorů a mnoho dalšího.

Autotrio Vícha s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel všech značek. Společnost provádí mechanické, karosářské a lakýrnické práce, opravy a výměny skel, servis klimatizací, pneuservis, diagnostiku a mnoho dalšího.

Auto HMK s.r.o. se zaměřuje na geometrii kol, renovaci světlometů, servis a doplňování klimatizace, pneuservis, opravy aut a diagnostiku.

Aleš Zikmund poskytuje služby pro osobní vozidla a dodávky všech značek, zaměřuje se na servis, opravy a výměnu pneu.

Společnost Car Mechanic Guys s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, pneuservis, renovaci laku, keramickou ochranu, renovaci světel, čištění interiéru a mnoho dalšího. Provozovna: Znojemská 2380/82, 586 01 Jihlava

Společnost HUSTÁK servisní, s.r.o. provozuje autoservis pro osobní vozidla všech značek, dodávky, autobusy i nákladní vozy. Zaměřuje se na výměnu olejů, brzdových destiček, geometrii kol, pneuservis a mnoho dalšího.

Společnost OBŮRKA s.r.o., provozuje autoservis, prodává náhradní díly, zaměřuje se na montáž tažných zařízení, pneuservis, autoelektroniku a mnoho dalšího.

Luboš Prokop provozuje autoservis a pneuservis. Zaměřuje se na mechanické a elektrikářské práce, postará se o výměnu olejů, servisní prohlídky, přezutí pneumatik a mnoho dalšího.

Firma MY-AUTO se zaměřuje zejména na servis vozidel značek BMW, mezi činnosti společnosti se řadí i pneuservis a repas automatických převodovek, diferenciálů a rozvodovek.

Společnost TrebCars provádí kompletní servis vozidel všech značek a je schopna připravit vozidlo k STK. Mezi činnosti společnosti se také řadí výměna a montáž pneu, výměna autoskel, klempířské práce, diagnostika a plnění klimatizací.

Opravy osobních a užitkových vozidel.

Autoškola. Služby: -výcvik řízení motorových vozidel skupin: AM, A1, A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, T -možnost výběru výcvikového osobního vozidla -provádění praktického výcviku v sobotu i v neděli podle požadavků uchazeče. Dále služby: -školení řidičů tzv. profesionálů podle platné právní úpravy -povinné školení řidičů tzv. referentů dle ...

Pavel Vrbický s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis automobilů, pneuservis, montáže tažných zařízení, měření emisí a poskytování ubytování nejen pro zákazníky servisu.

Prodej: - vozidla značky Volkswagen - náhradní díly Volkswagen - náhradní díly na ostatní vozy. Servis: - servisní - karosářské - lakýrnické. K vybavení autolakovny patří stříkací kabina SAIMA, k míchání barev použití zn. GLASURIT. Spolupráce s leasingovými společnostmi. Asistenční služba.

Autoservis Müller nabízí opravu a servis osobních i dodávkových vozidel a prodej náhradních dílů. Jsme autorizovaný servis AutoKelly. Služby: - autoservis - seřízení geometrie - diagnostika vozu - servis klimatizace - chiptuning - úprava motorů - autoklempířské práce - autoelektrikářské práce - pneuservis - NON-STOP ...

Služby: -výkup automobilů -dovoz automobilů -prodej nových vozů -servis vozů -ruční mytí -půjčení náhradního vozidla -odtahová služba.

Autosalon, prodej, leasing, servis, opravy: - automobily NISSAN. Servis, opravy: - ostatní značky automobilů - výměna oleje CASTROL - seřízení, kontrola geometrie, brzdy. Mytí automobilů (myčka).

Prima-Auto s.r.o. je pneuservis poskytující služby: - běžný autoservis - čištění interiéru - renovace světel - STK služby - výměna skel do 24hodin

Autobazar, služby. -odtahovka -vrakoviště v Lažínkách -specializace výhradně na značku Peugeot a Citroen -dovoz ojetých vozů, auta převážně značek Peugeot a Citroen -použité autodíly -nové autodíly.

Autoopravna, autooopravny, autoservis. Oprava, servis, seřízení: -nákladní automobily AVIA, LIAZ -generální opravy (GO**) motorů, převodových skříní, kabin, náprav, skříněk řízení, diferenciálů, celých vozidel AVIA -výměna olejů. Prodej: -nákladní automobily AVIA 31**, 31T*, 60**, 75**, 80 -náhradní díly AVIA, ...

Jediný autorizovaný dealer vozů VOLKSWAGEN (VW) na Vysočině, kraj Vysočina. Prodej, servis(oprava): -všechny vozidla (auta) VOLKSWAGEN -nové i ojeté vozy -značkový servis AUDI -leasingové služby -poradenská činnost -ocenění, oceňování vozidel. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly na VW a AUDI. Servis, oprava: -pro vozy ...

Opravy - seřizování vstřikovací čerpadla - vstřikovače dieselových motorů