TRUCK TECHNIK
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
AUTOSTENLLY s.r.o.

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Práce: - autolakýrnické - autolakovna.

TEPELNÉ A PROTIPOŽÁRNÍ IZOLACE: - provádění, montáž a prodej tepelné a zvukové izolace: -rozvody, budovy, chlazení a jiné - parovody - kotelny a jejich rozvody - výměníkové stanice - nádrže - chladírenské zařízení - rozvody vzduchotechniky a klimatizace. ZÁMEČNICKÉ PRÁCE: - zakázková výroba dle požadavků zákazníka - výroba ...

Autorizovaný dealer TATRA a.s., prodej, leasing, záruční a pozáruční servis, autoservis, opravy vozidel: Prodej: -nové i ojeté nákladní automobily -značkové náhradní díly TATRA, LIAZ, AVIA, IVECO PANAV Senice na Hané -přívěsy a návěsy OSTROJ Opava, HIAB -hydraulické nakládací jeřáby. Služby: -pozáruční servis všech značek nákladních ...

Služby: - čerpací stanice - LPG

Opravy autochladičů moto chladičů, litých kol, hliníkových autodílů: karoserií, autoplastů moto plastů.Pneuservis na osobní auta.Servis-výměna brzd, čepů, tlumičů, výfuků, motorů, spojky a oleje.Nabízíme drobné karosářské opravy, včetně přístřiku.Přípravy na STK včetně provedení. Vyřizování přepisů aut.

Opravy silničních vozidel Zámečnictví, nástrojářství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod a maloobchod -Práce pomocí autojeřábu -Zemní práce pomocí mechanizmů -Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy

Autoservis. Zabýváme se prodejem náhradních a tuningových dílů.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Prodej, montáž, servis, oprava: -přestavba vozidel, automobilů na propan-butan (LPG). Prodej: -komponenty LPG značky LOVTEC, STAKO.

Auto Botek - autoservis - pneuservis - odtahová služba.

Autolakovna: - autolakýrnické práce.

Pneuservis: - opravy, uskladnění pneumatik - rychloservis - příprava vozidel na STK.

Prodej, bazar: -ojeté auta -dovoz použitých aut. Autoservis.

Autobazar, prodej - ojeté vozy - náhradní díly - alu kola a příslušenství Autoservis. Servis motocyklů, skútrů a čtyřkolek. Vše na motorky a motorkáře.

Nonstop servis. Naše firma se zabývá nonstop pomoci řidičům na cestách.Poskytujeme nonstop odtahovou službu, nonstop autoservis, nonstop pneuservis.Dále prodejem náhradních dílů na všechny vozy a prodej pneu také na všechny vozy.

Ekologické lakování. Služby, práce: -plastových a hliníkových oken a dveří (tyčí, profilů, panelů, doplňků) -průmyslové lakování (plastů, kovů, MDF, dřeva, skla) -auto-moto lakování. Lakovna, autolakovna.

Společnost JSA geometrie Brno Stanislava Kopečka se specializuje na měření a seřizování geometrie kol osobních automobilů a kontrolu stavu nápravy.

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Autoservis, pneuservis osobní a užitková vozidla Mercedes, Škoda, Ford, Opel: -opravy motorových vozidel -diagnostika motoru TEXA -oprava elektroinstalace, autoelektrikář, autoelektrika -karosářské práce (rovnací rám), lakování, sbíhavost -příprava a realizace STK -klimatizace aut (opravy, údržba, plnění) Obchod, prodej pneu SAVA, KLEBER, ...

Prodej: - autodoplňky - elektronické součástky Opravy - alternátory - startéry - audiotechnika Montáž a opravy - elektronické stahování oken - automatické svícení - handsfree soupravymontáž a servis - autodoplňky Dodávka, montáž a opravy - autoalarmy - centrální zamykání.

STK pro osobní a užitkové automobily a traktory, ADR. Evidenční kontroly. Přestavba vozidel na LPG (propan-butan). Přeprava nebezpečných věcí podle požadavků evropské dohody o mezinárodní silniční přepravě – ADR.

Služby: - autoservis - vozy BMW - pneuservis

Strojírenská výroba a prodej: -přestavby, nástavby, přestavba, nástavba nových a ojetých nákladních automobilů -hydraulické jeřáby -valníky -nosiče kontejnerů -prodej-nové i ojeté vozy, automobily -zprostředkování leasingu -výkup ojetých vozidel, nákladní automobily -nosiče kontejnerů -teleskopické, kloubové pro podvozky nákladních ...