TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava
AUTOSTENLLY s.r.o.

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Prodej - pneumatiky -klempířské práce -lakýrnické práce -čištění - klimatizace -autoservis -pneuservis Prodej - vysavače BEAM, DOUVAC Elektroinstalační práce.

Prodej - pneumatiky - ALU a plechové disky Autokarosářské práce Autolakýrnické práce Autoservis - opravy brzd, výfuků, ... - výměna tlumičů, olejů, ... - diagnostika motorů - příprava na STK a měření emisí Pneuservis -STK - měření emisí Zabezpečení automobilů Kurýrní služba.

Servis - osobní vozy všech značek, - specializace CITROEN, PEUGEOT.

Opravy - automobilové chladiče všech typů a velikostí Opravy - strojní chladiče všech typů a velikostí Svařování hliníku a jeho slitin metodou TIG a MIG, nerez ocelí i ocelí běžných jakostí metodou TIG, MIG a MAG, litiny metodou TIG a MMA, mědi - navařování lisovacích nástrojů, otěruvzdorných vrstev, střižných a pinčovacích hran - pájení ...

Servis - autobusy Servis - osobní automobily Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - vozidla s kapacitou 8 - 49 míst.

Autoelektrikářské práce Kontejnerová autodoprava

Auto Chaloupka. Autoopravna, autoservis: -diagnostika, opravy, servis, údržba automobilů, servis klimatizace -měření emisí benzin-diesel -mechanické opravy. Prodej: -náhradní díly, ND na zahraniční automobily (USA).

Kompletní čištění vozidel: -renovace laku -čištění interiérů, čištění klimatizací, mytí motorů.

Prodej, maloobchod: -autodíly Škoda Nabídka výkupu, dovozu a oprav havarovaných vozidel. Zajištění příprav vozidel na STK, provádění STK.

Prodej a montáž pneumatik. Provoz autoservisu. Výměna olejů, brzdových destiček. Diagnostika aut. Půjčování střešních boxů.

Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Pneuservis. Pískování skla.

Pneuservis, autoservis. Sleva zimních pneumatik+poklice zdarma. Autobaterie, nemrznoucí směsi. Komplety: -Felicie, Fabia, Octavia.

Autoservis. Autoopravna, autoservis zahraničních automobilů, vozidel, vozidla, auta. Příprava na STK. Autoservis specializovaný na značku Saab. Prodej a montáž náhradní díly a doplňky. Karosářské práce, servis klimatizace. Pneuservis, geometrie.

Autoservis. Činnost: - opravy karoserií osobních, nákladních, speciálních vozidel a autobusů - běžné mechanické opravy os. vozidel - příprava vozidel na STK, zprostředkování EMISÍ + STK - pneuservis - přezouvání a vyvažování pneu - prodej pneu - prodej náhradních dílů a autobaterií.

Autoservis, pneuservis: - autodílna - příprava na STK - osobní vozy Odtahová služba.

Služby: -autooprava, autoopravna, pneuservis, odtah.služba od 98 regionální. Provoz autoservisu a pneuservisu.

Prodej -autodíly Autoelektrikářské práce Mechanické opravy. Autoservis.

Autoservis. Opravy silničních vozidel Klempířství a oprava karoserií. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Autoservis. Nabízíme opravy motorových vozidel. Montáž tažných zařízení, servis a opravy klimatizací.

Autoservis. Opravy a servis osobních automobilů všech značek. Karosářské práce. Prodej náhradních dílů.

Autoelektrikářské práce Diagnostika menších dodávek Autoservis - osobní automobily - diagnostika.

Pneuservis-Autoservis Autoservis, pneuservis: -nákladní, osobní a moto, užitková -diagnostika, geometrie -servis klimatizací -opravy a výměny autoskel -prodej ND.

Výroba, oprava, servis: - těžební stroje - důlní stroje. Autoopravna, autoservis.