TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava
AUTOSTENLLY s.r.o.

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoservis, pneuservis, autolakovna -oprava automobily, vozidel, vozidla, auta, auto -opravy, servis vozů, vozy všech značek -přezouvání včetně vyvážení kol osobních a užitkových vozů do 3500kg -lakování osobních vozidel, oprava zkorodované karoserie, havarované vozidla, následné lakování -prodej náhradní nové i použité díly, které jsou ...

Servisní, čistící a mycí centrum: - automatická mycí linka - čištění interiérů vozidel - rychloservis, pneuservis - půjčovna přívěsných vozíků - autodiagnostika vozidla - autoklimatizace - půjčovna a prodej střešních boxů - člen SONAX Mycí centra.

Pneuservis, montáž, oprava, lepení a vyvážení pneumatik: -osobní, lehké nákladní. -výměna, přezutí pneumatik-letní, zimní prodej pneumatiky: -BARUM, KORMORAN, FIRESTONE, GOOD YEAR, DUNLOP, SAVA, BFGoodrich, Fulda, Kingstar, Pirelli, Hankook, Nokian. Autoservis, autoopravna Mechanické a klempířské práce -oprava, servis automobil, ...

Opravy silničních vozidel. Karosářské práce, lakýrnické práce. Kontrola geometrie, plnění klimatizace.

Prodej: - autodíly a motodíly filtry, brzdy, tlumiče - litá kola Servis - osobní automobily.

Práce: -kování autoplachet. Prodej: -příslušenství autoplachet -celní lana, uzávěry, plomby -pružná, uzamykatelná lana. Náhradní díly: -hnací, vlečené nápravy (RÁBA, PANAV, BPW) -pro užitkové vozidla -elektrické přístroje GANZ KMGY.

Stavební firma. Velkoplošná reklama. Pneuservis.

Oprava: -osobních automobilů všech značek -pouze mechanické práce. Prodej, montáž: -výfuky BOSAL, WALKER. Prodej, výměna: -oleje OMV Služby: -prohlídka na STK -měření-emise -seřízení motoru.

Autoservis, opravy. Pneuservis, rychloservis. Opravy: -klimatizace -brzdy -výměna olejů.

Autoservis. Pneuservis Prodej LADA.

Činnost: - servis vsech značek vozů - diagnostika - pneuservis - individuální dovoz vozů .

Geometrie. Měření a seřízení: -geometrie osobních, užitkových vozidel.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2009. Stavební, zemní a elektromontážní práce: -montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, přípojky nn -kabelové vedení do 22 kV -provádění a rekonstrukce staveb -odstraňování staveb, demolice, likvidace suti -zemní práce -zednictví -práce prováděné hornickým způsobem. Montáž ...

AUTOSALON, autoservis. Autorizovaný prodejce, dealer: -osobní automobily KIA, Chrysler, Jeep, Doodge, YAMAHA -pneumatiky. Prodej příslušenství, náhradní díly. PREMIO - značkový pneuservis, eshop, e-shop. Služby: -prodej protiúčtem -finanční leasing -úvěrové financování -pojištění vozidel -přihlašování nových vozidel na DI.

Autoservis, autoopravna. Práce: -karosářské -autoklempířské práce havarovaných vozidel na rovnací stolici BLACK HAWK -mechanické -výměna oleje CASTROL -zajištění lakýrnických prací ve značkové lakovně SPOFORT.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: -osobní automobily.

Specializovaný servis, oprava, prodej, leasing: -nákladní a užitková vozidla, automobily zn. IVECO -náhradní díly a příslušenství (spojlery) -nástavby a návěsy -příprava a zajištění emise -příprava na STK -zajištění -změna rozvoru náprav -nové i použité vozy (autobazar) -klempířské a lakýrnické práce -zabezpečení vozidel MEDVĚD ...

Služby: -stěhování bytů i firem v Brně, po celé ČR, i na Slovensko -nákladní autodoprava v rámci ČR a Slovenska -servis vozidel všech značek.

Služby, práce: -demoliční -výkopové -stavební -zemní -autoopravna Jihomoravský kraj -autoservis -pneuservis