TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava
AUTOSTENLLY s.r.o.

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Služby: - opravy osobních a nákladních vozů všech značek - pneuservis osobních, nákladních vozidel a zemědělských strojů¨ - autolakovna Autopůjčovna

Oprava, servis: -motorová vozidla.

Služby: -spediční. - pneuservis Provoz autoservisu a pneuservisu pro osobní vozy. Nabídka vnitrostátní a mezinárodní dopravy do 12 tun.

Oprava, servis: -osobních vozidel, -servis autoklimatizací, - pneuservis.

Autoservis, autoopravna. Oprava vozidel: -autoklempířské práce -všechny druhy automobilových karoserií -svářečské práce.

Oprava: -vozidla Škoda. Práce: -mechanické -svářečské. Odtahová služba.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -automobilu zn. Lada

Autoopravna, oprava: -automobily.

Autoservis, oprava, servis: -automobilů.

Oprava vozidel: -autolakovna. Prodej: -autokosmetika, autolaky -potřeby pro lakýrníky -barvy metalíza, UNI, perleť, i barvy pro průmysl a dále lakýrnické materiály. Plnění barev do sprejů. Služby: -leštění karoserií -výměna autoskel -karosářské práce -lakování na zakázku -lakování nábytku.

Autorizovaný prodej vozů ŠKODA. Prodej, servis (záruční i pozáruční), leasing: -automobily ŠKODA -měření emisí -klempířské a lakýrnické práce -originální náhradní díly a příslušenství -odtahová služba -zapůjčení náhradního vozu -autobazar, prodej ojetých vozů -mycí linka -pneuservis.

Služby: - výměna autoagregátů - renovace brzdový buben, kotouč, setrvačník - brzdová čelist, lamela, nýtování - ekologická prášková lakovna.

Prodej, servis: -osobní a dodávková vozidla. -skloservis -autoservis -pneuservis -odtahová služba ČR, EU -autopůjčovna (Škoda Fabia, Škoda Octavia)

Autoservis, autodílna, autoopravna, automobily, auto včetně autoelektrikářské práce a příprava na STK a emise. Prodej: -použité náhradní díly a výkup havarovaných vozidel.

Autolakovna, autoklempírna. Kompletní oprava karoserií automobilů: -lakýrnické a autoklempířské práce. -kompletní oprava havarovaných vozidel ve spolupráci s autoservisem. Bezhotovostní vyřízení pojistné události s Vaší pojišťovnou. Bezhotovostní opravy havarovaných vozidel. Prohlídky pojišťovnou. Lkvidace škodní události (auta). Odkup ...

International Business Centrum. V objektu: -parkování -mytí aut -servis, oprava -pneuservis -autosalon CHRYSLER JEEP -autobazar -squash -restaurace -čistírna. Prodej: -luxusní potřeby a doplňky pro domácnost -drogerie -textil, oděvy, obuv -papírnictví, kancelářské potřeby -květiny -potraviny.

Autodoprava: -vnitrostátní i mezinárodní do hmotnosti 3, 4t (včetně dodávek) Opravy, dodávky: -vozidla AVIA, -osobní vozidla Půjčovna: -vozidla Škoda Felicia, Combi a Favorit

Autobusová doprava. - pneuservisu, servisu autobusů a nákladních a dodávkových vozidel. Mobil: 723 881 724 Fax: 516 410 864 E-mail: slouka@cadblansko.cz

Autoopravna, oprava, servis: -užitková vozidla, automobily: -AVIA -FORD -VW, VOLKSWAGEN -příprava na STK.

Nabízíme: -autoservis -pneuservis -odtahové služby. Prodej: -náhradní díly -doplňky. Lepení čelního skla.

Autoopravna, autoservis: -veškeré opravy motorových vozidel -příprava a vyřízení STK* (motorová vozidla, přívěsy) -přívěsy za osobní automobily -karosářské práce -pneuservis. Prodej: -autodíly, náhradní díly na automobily.

Autosalon. Autorizovaný dealer, prodej automobily TOYOTA Autorizovaný dealer, prodej a servis automobily LEXUS. Prodej automobilů, náhradní díly, autodoplňky. Autoservis. Autobazar. Ruční mytí. Služby: -zajištění financování, pojištění vozidel -garanční prohlídky, opravy vozů -zapůjčení náhradního vozidla.

Autoservis, oprava. Prodej: -náhradní díly -autodíly OFF ROAD. Práce: -mechanické práce -klempíř -lakýrník. Dovoz, import: -automobily, vozy ze zahraničí.