TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava
AUTOSTENLLY s.r.o.

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Hledáte nové nebo ojeté auto značky Peugeot? Pak jste na správném místě! V naší společnosti FAMKO, spol. s r.o. najdete široký výběr automobilů Peugeot za výhodné ceny. Ať už hledáte malý městský vůz, rodinné kombi nebo elektromobil, u nás si určitě vyberete. Navíc vám nabízíme kvalitní servis vozů Peugeot a prodej originálních, repasovaných i ...

Autoservis Schnek je spolehlivý a kvalitní autoservis v Brně, který nabízí širokou škálu služeb pro vaše vozidlo. Autoservis nabízí kromě mechanických oprav automobilů také služby pneuservisu. Přezouváme a vyvažujeme veškeré typy kol. Dále provádíme diagnostiku airbagů, komfortních jednotek, klimatizace, motorů a nastavení servisních ...

Maloobchod, prodej: -automobily, auta ŠKODA -náhradní díly -autopříslušenství -autodoplňky -autokosmetika -motorové oleje CASTROL, MADIT. Služby: -klempířské práce -lakýrnické práce -mechanické opravy -autoelektrikářské práce. Montáž, instalace: -autorádia -autoalarmy -centrální zamykání -střešní okna -mechanické ...

TĚŠÍK MOTORSPORT s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis se zaměřením na opravy aut, diagnostiku, klempířské práce, geometrii náprav a klimatizaci.

RES MOTORS s.r.o. provozuje autoservis pro osobní užitková vozidla, provádí mechanické práce, diagnostiku a další související činnosti.

Společnost 328 s.r.o. se specializuje na renovace vozů BMW 328 a 327.

NP Motor s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis automobilu, mechanické, karosářské a lakýrnické práce, diagnostiku, montáže tažných zařízení, výměnu pneumatik a mnoho dalšího.

Auto, moto, pneuservis -lakování - specializace PLASTIDIP -dovoz aut z Německa na přaní -diagnostika, geometrie, servis klimatizace -prodej nových i jetých pneumatik na auto i moto např. Continental, Barum, Bridgestone, Dunlop, Michelin, Firestone, Pirelli... prodej nových i jetých litých kol např. OZ, Sparco, Brock, Dezent, Alutec…a ...

PROFI SPEED s.r.o. se zaměřuje na prodej a výměnu pneumatik, geometrii kol a opravy a servis klimatizací.

Czech Cars Brno spol. s r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel a zajišťuje prohlídky STK.

AUTO-UNIVERSAL BRNO s.r.o. se zaměřuje na prodej autodoplňků a dílů, provádí opravy a testování vstřikovačů, čištění filtrů a katalyzátorů a další související činnosti.

Autoservis: - karosářské práce - elektrikářské práce - mechanické práce - diagnostika - servis klimatizací Dodavatelsky zajišťujeme: - lakýrnické práce - výměna čelních skel - příprava a realizace STK - měření emisí - odtah vozidla Pneuservis: - přezouvání vozidel - uskladnění pneu

AUTO AMBROS s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel, klimatizací, diagnostiku, geometrii kol a prodává náhradní díly.

Společnost 1a autoservis s.r.o. se zaměřuje na kontroly vozidel, brzdové soustavy, provádí servis klimatizací, výměnu skel, diagnostiku a další činnosti.

HOKRmotors s.r.o. se zaměřuje na servis, opravy a kontroly automobilů různých značek, výměnu provozních kapalin, na diagnostiku a výměnu pneumatik.

ADOCAR s.r.o. se specializuje na opravy a servis osobních, dodávkových a nákladních vozidel, na poradenskou činnost a zajišťuje mezinárodní i vnitrostátní nákladní přepravu.

WORK IN EUROPE s.r.o. se zaměřuje na servis osobních, nákladních a popelářských vozů a na zajištění a provedení STK.

Autoservis OC MAX se zaměřuje na mechanické opravy užitkových vozidel, plnění, opravy a montáž klimatizací, diagnostiku vozidel a na zajištění STK.

Autosklo Maja se zaměřuje na prodej, montáž a výměnu autoskel, plnění, čištění a opravy klimatizací a výměnu pneumatik.

CARMEDIC s.r.o. se zaměřuje na opravy silničních vozidel, diagnostiku, servis klimatizací, klempířské a lakýrnické práce a na přípravu a zajištění STK.

Tomáš Novák se zaměřuje na opravy a servis naftových i benzínových vozidel, provádí výměnu pneumatik, plnění a opravy klimatizací a čištění vozidel.